Life

Cum au sărbătorit Daniel Pavel și iubita lui un an de relație. Ce destinație turistică au ales prezentatorul de la Survivor și Ana Maria Pop

Cum au sărbătorit Daniel Pavel și iubita lui un an de relație. Aceștia au ales să petreacă departe de țară!
13.09.2022 | 13:49
Cum au sarbatorit Daniel Pavel si iubita lui un an de relatie Ce destinatie turistica au ales prezentatorul de la Survivor si Ana Maria Pop
Cum au sărbătorit Daniel Pavel și iubita lui un an de relație. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator de la Survivor trăiește clipe de fericire alături de partenera lui de viață, Ana Maria Pop. Aceștia au împlinit un an de relație și au decis să celebreze cu o vacanță!

Cum au sărbătorit Daniel Pavel și iubita lui un an de relație. Unde au plecat

Aniversarea lui Daniel Pavel și a iubitei sale a avut loc departe de casă. Cei doi au vrut să petreacă timp împreună pentru a sărbători cu adevărat relația lor.

ADVERTISEMENT

Destinația de vacanță aleasă de prezentatorul de la Survivor și iubita lui a fost Viena. Cei doi nu s-au oprit aici și au mers și la Praga!

De altfel, într-un interviu pentru Viva, Ana Maria Pop spunea că și-au dorit de ceva vreme să poată ajunge în aceste două locații, iar aniversarea lor a fost scuza perfectă pentru a-și îndeplini acest vis de călătorie.

ADVERTISEMENT

Ce mai sărbătoresc Daniel Pavel și iubita lui

Dar aniversarea lor nu este singurul lucru pe care îl sărbătoresc Daniel Pavel și iubita lui.

Aceștia au avut un alt motiv de sărbătoare, deoarece a fost ziua de naștere a prezentatorului TV, chiar de Sfânta Maria, iar pe 9 septembrie a fost și ziua iubitei lui, pe care o cheamă Ana Maria.

„Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente într-un weekend. Pe lângă faptul că este ziua de naștere a lui Daniel în 8 septembrie, de Sf. Maria, da… este și aniversarea primului nostru contact vizual. Iar în data de 9 septembrie avem și o Sf. Ana printre noi.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să petrecem acest timp în afara țării, în locuri dragi nouă, la Viena și apoi Praga. În Praga nu am ajuns încă împreună și era pe lista noastră de ceva timp. Ce să spunem? Abia așteptăm!”, a declarat iubita lui Daniel Pavel.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au cunoscut la un eveniment monden la noi în țară, iar prezentatorul a recunoscut că a fost de-a dreptul cucerit de cea care avea să îi devină ulterior și iubită!

ADVERTISEMENT