Sport

Cum au sărbătorit fanii lui Chelsea din România. Explozie de bucurie la finalul partidei. Video

Chelsea este una dintre cele mai iubite echipe străine din România, iar fanii ”albaștrilor” au sărbătorit cum se cuvine câștigarea Ligii Campionilor.
30.05.2021 | 00:57
Cum au sarbatorit fanii lui Chelsea din Romania Explozie de bucurie la finalul partidei Video
ADVERTISEMENT

Londonezii s-au impus cu 1-0 prin golul reușit înainte de pauză de Kai Havertz și au cucerit al doilea trofeu de Champions League din istorie, după cel din 2012.

Pentru succesul de pe Estadio Dragao din Porto, Chelsea va fi recompensată cu 19 milioane de euro, în timp ce City va încasa cu patru milioane mai puțin.

ADVERTISEMENT

Fanii din România ai lui Chelsea au sărbătorit câștigarea Ligii Campionilor

Chelsea a ajuns din nou într-o finală de Liga Campionilor, iar din România ai echipei pregătite de Thomas Tuchel au avut prilej de a se aduna prin barurile din capitală pentru a vedea și apoi a sărbători succesul favoriților.

Echipați corespunzător cu tricouri speciale, suporterii români ai grupării de pe Stamford Bridge au trăit la maximum emoțiile unei astfel de partide extrem de importante. Golul lui Havertz a dezmorțit atmosfera.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fanii au trăit cu inima cât un purice finalul de la Porto în care favoriții s-au baricadat în fața porții pentru a apăra avantajul minim. Ultimul fluier al lui Mateu Lahoz a dat startul petrecerii în rândul românilor care simpatizează cu Chelsea.

Guardiola, criticat de toată lumea

Chelsea a arătat o siguranță dezarmantă în finala cu Manchester City, iar presa internațională scrie despre lipsa de inspirație a lui Pep Guardiola care a făcut un prim ”11” extrem de ofensiv fără să ia în calcul forța ofensivă a trupei lui Thomas Tuchel.

ADVERTISEMENT

”Pep Guardiola a trecut de acea linie precară între geniu și nebunie și a decis că o finală a Ligii Campionilor este momentul potrivit pentru a efectua unul dintre experimentele sale de profesor nebun.

Marele alchimist al lui Manchester City a ajuns să conceapă doar o bombă puturoasă, întrucât o echipă a lui City fără mijlocaș defensiv sau atacant a fost complet depășită”, a scris The Sun.

ADVERTISEMENT

Havertz a explodat la final

Unicul gol al finalei de la Porto a fost marcat de nemţul Kai Havertz. În vara trecută, Chelsea a plătit 80 de milioane de euro celor de la Bayer Leverkusen pentru transferul mijlocaşului, iar acesta a înscris primul gol în Champions League chiar la finala cu City.

Mijlocaşul german a fost găsit excelent de pasa lungă a lui Mason Mount şi a reuşit să înscrie golul victoriei după ce mingea respinsă de Ederson i-a revenit în picior, având o simplă formalitate de făcut.

La finalul confruntării, Kai Havertz a izbucnit de bucurie şi a folosit mai multe cuvinte obscene prin care l-a făcut pe reporter să îşi ceară scuze pentru limbajul folosit de fotbalist pentru a-şi exprima bucuria.

ADVERTISEMENT