Sport

Cum au sărbătorit jucătorii lui CFR Cluj golul lui Petrila din Sepsi – FCSB 2-2! Show în hotelul din Craiova. Exclusiv

17.05.2021 | 09:40
Cum au sarbatorit jucatorii lui CFR Cluj golul lui Petrila din Sepsi  FCSB 22 Show in hotelul din Craiova Exclusiv
Cum au sărbătorit jucătorii lui CFR Cluj golul lui Petrila din Sepsi - FCSB 2-2! Show în hotelul din Craiova (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui CFR Cluj au sărbătorit golul lui Claudiu Petrila din Sepsi – FCSB 2-2, fotbalist împrumutat de campioana României la echipa din Sfântu Gheorghe.

FCSB s-a împiedicat de Sepsi Sfântu Gheorghe în lupta pentru titlu, iar jucătorii lui CFR Cluj au fost cu ochii pe meciul jucat duminică seară. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat în hotelul unde au fost cazaţi campionii României pentru derby-ul cu U Craiova din weekend.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui CFR Cluj, show în timpul meciului Sepsi – FCSB 2-2. Au trezit hotelul la golul lui Petrila

Din informaţiile FANATIK, jucătorii lui CFR Cluj au urmărit împreună meciul Sepsi – FCSB 2-2, iar golul marcat de Claudiu Petrila a dat startului show-ului în hotelul din Craiova unde au fost cazaţi. Reuşita fotbalistului de 20 de ani a declanşat o bucurie uriaşă în rândul ardelenilor, care au strigat atât de tare încât i-au speriat pe angajaţii stabilimentului.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la reuşita lui Ioan Dumiter, venită la două minute după golul lui Claudiu Petrila. FCSB a reuşit să obţină remiza pe finalul partidei de la Sfântu Gheorghe, însă remiza a ajutat-o pe CFR Cluj care porneşte acum cu prima şansă la câştigarea titlului.

ADVERTISEMENT

După ce s-au bucurat pentru remiza din meciul Sepsi – FCSB, jucătorii lui CFR Cluj vor pleca luni de la Craiova la Suceava cu avionul, urmând ca a doua parte a drumului spre Botoşani să fie efectuată cu autocarul.

Calculele în lupta la titlu din Liga 1: CFR Cluj poate câştiga trofeul la Botoşani

Remiza de la Sfântu Gheorghe a transformat-o pe CFR Cluj în principala favorită la câştigarea titlului. Astfel, echipa lui Edi Iordănescu va deveni din nou campioană dacă va câştiga meciul cu FC Botoşani, programat marţi, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Dacă CFR Cluj va obţine o remiză la Botoşani, ardelenii vor câştiga campionatul în etapa a 9-a doar dacă FCSB va termina la egalitate sau va pierde derby-ul cu U Craiova.

În prezent, diferenţa între CFR Cluj şi FCSB este de 3 puncte, însă dacă cele două vor ajunge la egalitate, trupa din Gruia va fi avantajată. La intrarea în play-off, echipa lui Edi Iordănescu nu a beneficiat de înjumătăţirea 0,5 puncte, aşa cum s-a întâmplat în cazul “roş-albaştrilor”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj câştigă titlul în etapa a 9-a dacă:

  • va câştiga meciul cu FC Botoşani
  • va remiza cu FC Botoşani, iar FCSB termină la egalitate sau pierde meciul cu U Craiova
  • va pierde cu FC Botoşani, iar FCSB înregistrează acelaşi rezultat cu U Craiova

Claudiu Petrila, viitoarea opţiune pentru regula U21 la CFR Cluj

Claudiu Petrila a fost împrumutat de CFR Cluj la Sepsi Sfântu Gheorghe până la finalul actualului sezon, iar mijlocaşul ofensiv a căpătat experienţă la formaţi covăsneană. Cum din stagiunea viitoare jucătorii născuţi pe sau după 1 ianuarie 2000 vor fi eligibili pentru regula U21, Claudiu Petrila va fi viitoarea opţiune a clujenilor.

La Sepsi, Claudiu Petrila a jucat 31 de meciuri şi a marcat 6 goluri, trei dintre acestea au venit în play-off. Mijlocaşul de 20 de ani a mai înscris şi în partida tur cu FCSB, dar şi în duelul cu U Craiova.  Înainte să ajungă la CFR Cluj, în 2015, tânărul fotbalist a făcut primii paşi la LPS Bihorul Oradea. Pe 8 decembrie 2018, Petrila a debutat în Liga 1 într-o remiză a CFR-ului cu Gaz Metan Mediaş.

“Nu-i o rușine să recunosc. Când eram mic, primeam ghete și haine de la alții. Nu mi-e rușine să recunosc asta. Acum mă bucur că pot fi pe picioarele mele și mă mândresc cu asta. Uite, acum a venit rândul meu să dau ghete și haine ce nu le mai port eu sau îmi rămân mici.

Mă bucur că pot ajuta. Am plecat la oraș cu bunica mea. Atunci nu realizam eu că e greu sau nu. Îmi doream să joc fotbal. Fără bunica mea mi-ar fi fost greu, voi face mereu tot ce pot pentru ea, să o ajut măcar cu cât m-a ajutat ea pe mine”, spunea Claudiu Petrila pentru gsp.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,37 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT