Sport

Cum au sărbătorit jucătorii lui U Cluj promovarea în Liga 1. Petrecere pe ritmuri braziliene, chiar în ”Ștefan cel Mare”. Video exclusiv

U Cluj a dat marea lovitură și a promovat în Casa Pariurilor Liga 1, iar jucătorii lui Erik Lincar au dat drumul la sărbătoare încă de la vestiare pe muzică braziliană.
30.05.2022 | 10:11
Cum au sarbatorit jucatorii lui U Cluj promovarea in Liga 1 Petrecere pe ritmuri braziliene chiar in Stefan cel Mare Video exclusiv
U Cluj a dat marea lovitură și a promovat în Casa Pariurilor Liga 1, iar jucătorii lui Erik Lincar au dat drumul la sărbătoare încă de la vestiare pe muzică braziliană. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ardelenii au terminat la egalitate în Ștefan cel Mare, scor 1-1, și au revenit pe prima scenă a fotbalului din România după o pauză de 7 ani.

Promovarea lui U Cluj, sărbătorită de jucători pe muzică braziliană

Dacă pe teren, imediat după fluierul final, jucătorii de la U Cluj s-au abținut de la a se bucura excesiv, pentru a nu inflama și mai mult spiritele deja încinse după retrogradarea în premieră a lui Dinamo, aceștia au dat drumul sărbătorii la vestiare.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii ardelenilor au cântat și au scandat în vestiarul de pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, dar momentul serii a fost surprins de FANATIK chiar la ieșire, când s-a ieșit în ritmuri de muzică braziliană.

Și nici nu putea fi altfel când tonul l-a dat chiar brazilianul Romario Pires. Mijlocașul ”studenților” a ieșit în ritm de dans de la vestiare, însoțit de coechipierii săi Ely Fernandes din Insulele Capului Verde și portughezul Sergio Ribeiro.

ADVERTISEMENT

Cei trei, fericiți pentru performanța reușită, au făcut o mică demonstrație de dans în fața jurnaliștilor prezenți la vestiare și apoi s-au îndreptat în aceleași ritmuri spre autocarul echipei care îi va duce la Cluj.

Jucătorii lui Dinamo au plecat cum au putut de la stadion

Bucuria jucătorilor de la Universitatea Cluj a fost în contrast cu sentimentele trăite de fanii dinamoviști. FANATIK a surprins un moment sugestiv pentru ceea ce trăiesc în acest moment suporterii lui Dinamo și toți cei care au fost aproape de echipă în acest sezon extrem de dificil.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo nu au reușit să îndeplinească misiunea de a salva echipa de la retrogradare într-un sezon negru, iar ultrașii s-au răzbunat pe ei imediat după ultimul fluier al arbitrului Adrian Cojocaru și au vrut să le ceară socoteală chiar pe teren.

Atacantul Mirko Ivanovski a fost primul jucător dinamovist care a ieșit de la vestiare. El a părăsit stadionul alături de Pierret, Aloe și antrenorul Dusan Uhrin cu autocarul închiriat de la firma Tarsin.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, liderii vestiarului, Gabi Torje și Steliano Filip au ieșit prin altă parte, în timp ce gafeurul Mihai Eșanu și Andrei Radu au plecat de la stadion cu mașinile personale.

ADVERTISEMENT