Fotbal international

VIDEO. Ronaldo e bun şi la microfon! Le-a cîntat fanilor la petrecerea de la Lisabona

UPDATE, ora 10:20 / Cristiano Ronaldo a fost one man show la petrecerea din Lisabona, de după titlul obţinut de Portugalia la Euro 2016. În faţa zecilor de mii de fani, Cristiano a luat...
Autori: Gabriel Esanu, Marian Popovici | 12.07.2016 | 10:20

UPDATE, ora 10:20 / Cristiano Ronaldo a fost one man show la petrecerea din Lisabona, de după titlul obţinut de Portugalia la Euro 2016. În faţa zecilor de mii de fani, Cristiano a luat microfonul şi a demonstrat că are şi calităţi vocale.

________________________________________________________________________

UPDATE, ora 15:38 / Naţionala Portugaliei a ajuns la Lisabona cu trofeul Euro 2016. Jucătorii au fost escortaţi în spaţiul aerian portughez de avioane F-16, iar la aeroportul Humberto Delgado au fost aşteptaţi de fani. 

Aşa cum era de aşteptat, Ronado a coborît din avion cu trofeul în mînă. Urmează ca eroii lusitani să defileze pe străzile capitalei cu trofeul, acolo unde sînt aşteptaţi cîteva sute de mii de fani.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

VEZI VIDEO:


A fost nebunie în autocarul Portugaliei după finala Euro 2016, cîştigată în faţa Franţei, scor 1-0, prin golul marcat în minutul 109, de Eder. Cel care a dat tonul la distracţie a fost chiar Cristiano Ronaldo. Cu starul lui Real Madrid pe post de lider de galerie, portughezii au început să fredoneze o melodie care părea că le este adresată chiar francezilor şi tuturor celor care au criticat jocul modest al reprezentativei lusitane. 

Não tenho palavras !!!!

A video posted by Cédric Soares (@cedricsoares41) on

“Nu mai contază nimic. Nu mai contează că am jucat bine sau prost. Important este că ducem cupa acasă pentru Portugalia noastră”, sînt versurile cîntecului care a făcut furori pe Internet.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!