Fotbal intern

Cum au sărbătorit tricolorii victoria cu Austria! Imagini inedite din vestiarul României. Video

08.09.2020 | 00:52
Cum au sarbatorit tricolorii victoria cu Austria Imagini inedite din vestiarul Romaniei Video
ADVERTISEMENT

România a învins cu 3-2 în Austria, iar bucuria victoriei s-a simțit din plin în vestiarul tricolorilor. Tricolorii au urcat pe primul loc în Grupa 1 din Liga Naţiunilor şi au avut motive de sărbătoare.

După meci aceștia au sărbătorit, iar Denis Alibec a postat un video pe o rețea de socializare. Bucuria a fost una de nedescris în rândul jucătorilor lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Golurile primului succes pentru Mirel Rădoi pe banca tehnică a naționalei au fost marcate de Denis Alibec, Dragoș Grigore și Alexandru Maxim

Denis Alibec a dat tonul petrecerii la vestiare

Atacantul care a și marcat în această seara a dorit să îngroape securea războiului, după schimbul de replici cu Ciprian Marica de după meciul contra Irlandei de Nord.

ADVERTISEMENT

“N-am nimic cu Ciprian Marica, doar mi s-a părut că nu a zis adevărul atunci. Nu am fost deloc previzibil cu Irlanda de Nord și de-asta am reacționat așa, eram și nervos.” 

View this post on Instagram

Mândru ca sunt ROMAN !!!!??❤️??

A post shared by Denis Alibec (@alibecdenis) on

Acesta a lăudat și modul de pregătire impus la națională de Mirel Rădoi: Suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm. Se vede că avem entuziasm. Așa am jucat și cu Irlanda de Nord, dar am avut puțin ghinion.

ADVERTISEMENT

Important e să jucăm așa în continuare, să nu ne credem inferiori altor echipe, cum am făcut-o până acum, și cu siguranță vor veni și rezultatele. Este important pentru mine ca un antrenor să-mi dea încredere, iar în acel moment dau totul pe teren.

De când am ajuns la Mogoșoaia, am lucrat la partea tehnică, să mergem peste ei, să jucăm fotbal. Dacă vom evolua așa, n-am nicio emoție că nu vom trece de Islanda” a declarat fotbalistul pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 8,60 este cota pentru ”0-4 scor corect” la meciul Malta U21 – România U21. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT