News

Cum au spart hoții depozitul cu mărfuri confiscate al Poliției din Giurgiu! Pe cine au avut „parteneri de furt”

06.02.2021 | 12:06
Cum au spart hotii depozitul cu marfuri confiscate al Politiei din GiurgiuPe cine au avut parteneri de furt
Poliția cercetează întreaga situație de la Giurgiu. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum au spart hoții depozitul cu mărfuri confiscate al Poliției din Giurgiu! Culmea este că agenții care se ocupă de investigarea acestui caz cred că, în spatele jafului, s-ar afla chiar unii dintre polițiști. 

Se întâmplă lucrul acesta după ce, spun anchetatorii, în noaptea de joi spre vineri, când se presupune că ar fi avut loc spargerea, sistemul de supraveghere, în mod suspect, nu ar fi funcționat.

ADVERTISEMENT

Aproape imediat, Poliția din Giurgiu a intrat în alertă după ce s-a constatat că fostul sediu al Poliției Municipale, acum folosit ca depozit pentru mărfurile confiscate, a fost spart.

Cum a fost spart depozitul cu mărfuri confiscate al Poliției din Giurgiu!

„La data de 5 februarie a.c. polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au constatat ca autori necunoscuți au pătruns în corpul unei clădiri din municipiul Giurgiu, aflată în administrarea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, unde erau depozitate mai multe bunuri și au forțat sistemele care asigură ușile de acces în mai multe încăperi”, este poziția oficială a Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Conform ultimelor informații a fost constituită o comisie care să inventarieze bunurile rămase în sediul jefuit după care s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Polițiștii au menționat că sediul era încuiat și avea sistem de alarmă mai ales că înăuntru erau cantități mari de bunuri fără documente, dar cu valoare mare de piață.

ADVERTISEMENT

Sursa ale anchetei spun că ar fi dispărut inclusiv unele documente, uniforme de poliție dar și un câine, în contextul în care acolo și-ar fi ținut câinii și cinci polițiști.

În momentul constatării faptei, în padocuri, erau numai patru animale, unul fiind lipsă. Anchetatorii au stabilit că hoții au sărit gardul, care măsoară ceva mai mult de un metru și jumătate, după care au spart lacătele ușilor.

ADVERTISEMENT

Sursele citate au precizat că cercetarea la fața locului ar fi fost făcută abia vineri noapte, când criminaliștii au ridicat eventualele urme lăsate de hoți și i-au amprentat pe toți polițiștii care au intrat în clădire, pentru a putea deosebi amprentele acestora de cele ale eventualilor suspecți.

ADVERTISEMENT
Tags: