Sporturi

Cum au trăit fanii români meciul cu Cehia în Fed Cup! Gălăgie maximă în Ostravar Arena: “Duminică o să sărbătorim” Video

09.02.2019 | 21:41
Cum au trait fanii romani meciul cu Cehia in Fed Cup Galagie maxima in Ostravar Arena Duminica o sa sarbatorim Video

Fanii români au trăit la cote înalte cele două meciuri din confruntarea cu Cehia din sferturile de finală din Fed Cup. Cu o oră şi jumătate înainte de prima partidă, Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu, suporterii au luat cu asalt Ostravar Arena, iar cel mai gălăgios grup era cel condus de Emil Boc. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

Primarul Clujului a venit alături de aproape 40 de fani români şi au făcut spectacol în tribunele din Ostravar Arena. Înarmat cu o tobă, Emil Boc a condus galeria României care a făcut tot posibilul să lupte de la egal la egal cu cehii. Suporterii au scandat pe durata celor două meciuri şi au creat o atmosferă fabuloasă, mai ales în timpul partidei dintre Katerina Siniakova şi Simona Halep.

Fanii români au făcut spectacol în meciul cu Cehia din Fed Cup. S-au dezlănţuit după victoria Simonei Halep

Fanii români au făcut spectacol în timpul meciului cu Cehia din Fed Cup. Pe durata celor două partide s-au auzit des scandările acestora, chiar dacă erau depăşiţi numeric de cehi. Gazdele au avut o galerie organizată, cu trompetă şi tobe, dar românii au reuşit să se facă auziţi în Ostravar Arena. La finalul primelor meciuri, suporterii erau optimişti şi aşteaptă ca România să se califice în semifinalele competiţiei.

“Simona a fost regină din nou. Nici nu mi-am dat seama când a câştigat meciul. Se vede că a fost numărul 1 şi o să mai fie. Îmi pare rău de Mihaela, a muncit şi s-a văzut asta. Sper ca mâine (n.r. duminică) o să avem motive să sărbătorim. Merităm să fim sus cu jucătoarele pe care le avem. Toate sunt foarte bune şi ne-au făcut să venim până aici după ele. O să mergem oriunde ca să le vedem şi să fim alături el”, a spus un fan al României după primele două meciuri cu Cehia.

Mesajul Simonei Halep pentru fani

La conferinţa de presă de la finalul meciului cu Katerina Siniakova, Simona Halep a avut un mesaj pentru fanii români care au făcut deplasarea în Cehia şi care i-au scandat numele după victoria de sâmbătă“Am văzut că au fost foarte mulţi români în tribună şi vreau să le mulţumsc, mai ales că au condus atâţia kilometri pentru a ne susţine. Vrem să-i avem alături la fiecare meci. Ne dau energie şi ne-au făcut să ne simţim ca acasă”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.