Alegeri 2024

Cum au venit la vot Nicușor Dan și soția lui, Mirabela. Detaliul care a impresionat

Nicușor Dan s-a prezentat la vot alături de soția sa, Mirabela. Ținutele lor au inclus un detaliu care a impresionat pe toată lumea.
09.06.2024 | 14:30
Cum au venit la vot Nicusor Dan si sotia lui Mirabela Detaliul care a impresionat
Cum au venit la vot Nicușor Dan și soția lui, Mirabela. Foto: Facebook - Nicușor Dan
ADVERTISEMENT

Cum au apărut la vot Nicușor Dan și soția lui, Mirabela Grădinaru? Cei doi au pus mare preț pe modul în care s-au îmbrăcat pentru această ocazie specială.

Cum au venit la vot Nicușor Dan și soția lui, Mirabela

Încă de la primele ore ale dimineții, Nicușor Dan s-a prezentat la secția de votare, alături de soția sa, Mirabela Grădinaru. Cei doi au făcut senzație în ziua alegerilor, fiind îmbrăcați impecabil și atrăgând toate privirile. Detaliul care i-a scos în evidență a fost alegerea vestimentară a Mirabelei.

ADVERTISEMENT

Duminică, 9 iunie 2024, este o zi importantă pentru România, deoarece se desfășoară atât alegerile locale, cât și cele europarlamentare. În acest context, Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei, și-a exercitat dreptul de vot la Școala Gimnazială Luceafărul din Sectorul 5 al Capitalei, secția de vot 888.

Nicușor Dan candidează independent pentru un nou mandat la PMB, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR + PMP + Forța Dreptei).

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru și-au făcut intrarea în secția de votare împreună, ținându-se de mână. Nicușor Dan a optat pentru un costum negru, la care a asortat o cămașă bleu. Partenera sa a purtat o rochie de vară, cu decolteu, într-o nuanță de albastru. Se pare că aceștia și-au coordonat vestimentația în mod atent, cu ocazia acestei zile.

Nicușor Dan: „Am votat împotriva mafiei imobiliare”

Nicușor Dan a stat mai multe minute în cabina de vot, după care a introdus cele cinci buletine de vot în urne, conform cancan.ro. El a pozat zâmbitor pentru camere și a părăsit secția de votare, ținându-se de mână cu soția sa. Ce a declarat acesta?

ADVERTISEMENT

„Am votat pentru onestitate în viața publică, pentru realism, pentru că este important. Am votat împotriva mafiei imobiliare. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot, ei decid direcția în care o să mergem. Ieri a fost program pentru familie, azi lucrez pentru primărie, dacă este nevoie, pe parcursul zilei, o să mai fac declarații, mulțumesc”, spune Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei, potrivit Cancan.ro.

Mirabela Grădinaru și-a dorit să își asorteze ținuta cu cea a soțului și a purtat o rochie albastră. Unii consideră că acest lucru ar putea fi o mare greșeală. Practic, soția lui Nicușor Dam s-a îmbrăcat în culoare contracandidatului.

ADVERTISEMENT

Mai precis, Mirabela Grădinaru a ales să poarte o rochie albastră, în aceeași nuanță cu cea a contracandidatului soțului ei, Sebastian Burduja. Într-un mod subliminal, deși a votat pentru Nicușor Dan, soția lui a atras atenția fiind îmbrăcată în culorile rivalilor.

ADVERTISEMENT