Fotbal international

Cum au votat Cristi Săpunaru şi Cosmin Contra la gala FIFA The Best 2018! Nu au avut ochi pentru Modric

25.09.2018 | 08:04
Cum au votat Cristi Săpunaru şi Cosmin Contra la gala FIFA The Best 2018

Luni seara a avut loc gala FIFA The Best 2018, iar Cristi Săpunaru şi Cosmin Contra s-au aflat printre cei care au votat cel mai bun fotbalist al anului. Luka Modric a fost cel care a câştigat premiul, însă românii nu au avut ochi pentru internaţionalul croat.

Cristi Săpunaru a votat din calitatea de căpitan al echipei naţionale a României, dar printre cele trei selecţii alese nu s-a aflat Luka Modric. Fotbalistul lui Kayserispor l-a ales pe Cristiano Ronaldo pe primul loc, în timp ce podiumul a fost completat de Eden Hazard şi Kylian Mbappe, care au ocupat locurile doi, respectiv trei în preferinţele fundaşului de 34 de ani.

Cosmin Contra a votat altfel decât Cristi Săpunaru la gala FIFA The Best 2018

Cosmin Contra a avut alte opţiuni pentru gala FIFA The Best 2018, unele total diferite de cele ale lui Cristi Săpunaru. Selecţionerul echipei naţionale a României l-a văzut pe Antoine Griezmann, campion mondial cu Franţa, drept cel mai bun fotbalist al anului. Pe locurile doi, respectiv trei au fost aleşi Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA The Best 2018 a fost acordat după voturile căpitanilor şi selecţionerilor de la fiecare echipă naţională din lume, afiliată FIFA, dar şi după alegerile făcute de fanii din întreaga lume. Luka Modric, căpitanul naţionalei Croaţiei şi câştigătorul premiului, l-a ales pe Raphael Varane drept cel mai bun jucător al anului, în timp ce pe locurile doi, respectiv trei i-a plasat pe Cristiano Ronaldo şi Antoine Griezmann. Fotbalistul croat a obţinut premiul după ce a primit 29,05% dintre voturi, fiind urmat de Cristiano Ronaldo (19,08%) şi Mohamed Salah (11,23%). Mijlocaşul de 33 de ani a mai câştigat în acest an premiul de cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din Rusia, dar şi pe cel de cel mai bun jucător al sezonului 2017-18 la gala UEFA din august.

Cristi Săpunaru şi Cosmin Contra nu l-au votat pe Luka Modric la gala FIFA The Best 2018
Cristi Săpunaru şi Cosmin Contra nu l-au votat pe Luka Modric la gala FIFA The Best 2018
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri