Life

Cum calculezi vibrația numelui pe care-l porți. Metoda care îți spune ce drum vei avea în viață

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este vibrația numelui complet, care se calculează foarte simplu. Această metodă scoate la iveală caracterul oamenilor.
24.07.2022 | 22:49
Cum calculezi vibratia numelui pe carel porti Metoda care iti spune ce drum vei avea in viata
Cum se află vibrația numelui complet. Mihai Voropchievici explică totul. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Numerologul a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, cum se calculează vibrația numelui pe care-l porți. Metoda îți spune ce drum vei avea în viață, totul fiind realizat atât prin intermediul numelui, cât și al prenumelui.

Cum se află vibrația numelui complet. Mihai Voropchievici explică totul

Mihai Voropchievici a subliniat că femeile care s-au căsătorit trebuie să-și folosească numele de domnișoară. Vibrația este calculată luând fiecare literă din nume și prenume și se cifrează totul până la o cifră.

ADVERTISEMENT

Se adună totul și se reduce la o singură cifră, care este vibrația numelui. Literele A, J și S înseamnă 1, B, K, T – 2, C, L, U – 3, D, M, V – 4, E, N, W – 5, F, O, X – 6, G, P, Y – 7, H, Q, Z – 8 și I, R-9.

Vibraţia numelui complet 1 este manifestată prin independență, originalitate, creativitate și forță constructivă. Ești un om de acțiune, care poate deveni un antreprenor, șef de echipă sau director general. Te-ai născut să fii lider.

ADVERTISEMENT

Vibraţia numelui complet 2 se manifestă prin comunicare. Ești persoană diplomată, cu șarm, bun mediator. Ai suflet bun și cauți mereu calea cu pace. Cu vorba ajungi direct la sufletul oamenilor, ai o multitudine de cunoștințe.

Vibraţia numelui complet 3 te ajută să ții legătura cu ceilalți, să fii pe placul lor. Ești bun la scris și la tot ce ține de lumea artistică. Ești un interpret extraordinar, șarmant și poți fii o super-vedetă. Aduci bucurie oamenilor, iar scopul tău este să-i motivezi pe alții.

ADVERTISEMENT

Vibraţia numelui complet 4 spune că ai un talent imens de a creea energie. Ești conectat cu natura în orice job care cere precizie sau organizare. Poți fi un arhitect desăvârșit sau un chirurg eminent. Ai dexteritate, mâini de aur și ești meticulos. Ai cheia succesului asigurată.

Vibraţia numelui complet 5 spune că ești un orator extraordinar, îi bați pe cei cu 3. Ești fascinat de natura umană, îți e drag să asculți oamenii. Poți fi un profesor de mare sucees, în plus adori călătoriile și ești inteligent.

ADVERTISEMENT

Vibraţia numelui complet 6. Ai un talent foarte mare în a ridica moralul oamenilor. Ai un singur scop, poți fi medic sau asistent medical. Îți dorești ca lumea să fie fericită și liniștită și nu ești niciodată crispat. Oferi dragoste și vrei să primești înapoi același lucru.

Vibraţia numelui complet 7 spune că ești o persoană serioasă, dar cu două fețe. Ba ești glumeț, ba ești rațional. Ești o persoană care au propriile reguli în viață, pasionată de spiritualitate, antropologie și științe oculte. Îți merge mintea bine, ai o inteligență sclipitoare.

Vibraţia numelui complet 8. Talentul tău este să faci bani, ești puternic, decis și hotărât. Ai noroc în afaceri, știi de unde să scoți bani. E posibil să te fii născut într-o familie bogată, să fii contabil, agent de bursă sau să lucrezi în vânzări. Nu ești un profitor.

Ce spune vibrația numelui complet despre personalitatea ta

Vibraţia numelui complet 9. Depistezi și afli adevărul. Destinul îți spune că poți fi profesor, avocat sau preot. Ai muzicalitate în voce, care poate face adevărate tratamente. Când nu ai bani știi de unde să faci rost.

Vibraţia numelui complet 11 anunță că spiritualitatea este calea pe care trebuie să o urmezi. Poți deveni preot, astrolog au maestru reiki pentru că ai puterea de a-i ajuta pe ceilalţi să-şi găsească talentul şi calea.

Vibraţia numelui complet 22. Talentul tău principal este de a construi şi de a schimba lumea. Te bucuri de idei și știi să contruiești indiferent că este vorba de planul social, financiar sau religios. Cunoști puterea gândirii negative și încerci să o elimini din tot și toate.

Vibraţia numelui complet 33 vorbește despre sacrificiul suprem pentru oameni. Sunt persoane care știu să comunice cu ceilalți, care au bunătate în slujba celor din jur.

ADVERTISEMENT