Sport

Cum câştigi bani la păcănele. Trei strategii diferite de a da lovitura la sloturi online

01.07.2020 | 14:35
Cum castigi bani la pacanele Trei strategii diferite de a da lovitura la sloturi online
Cum castigi bani la pacanele
ADVERTISEMENT

Vă întrebați cum să câștigați la sloturile online? Cum să câștigați la sloturi, păcănele, aparate şi să faceți bani mulţi este probabil una dintre cele mai adresate întrebări din istoria jocurilor de noroc.

Suntem siguri că, de-a lungul anilor, au existat mulți jucători, site-uri web, companii care pretind că au răspuns la strategia care vă poate aduce un milion de dolari la jocuri pacanele aparate 77777 download gratis! Dar, de fapt, nu există o modalitate garantată de a câștiga, dacă nu cunoașteți personal norocul, și ne îndoim foarte mult de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Prin acest articol, nu vă vom oferi nicio mutare magică prin care vă îmbogățiți, dar suntem pregătiți să vă dăm câteva informații valoroase legate de cum este corect să procedezi pentru a-ți crește șansele de câștig.

Aşa câştigați la păcănele. Strategiile care vă aduc bani la sloturi şi aparate

Țineți minte, toate aceste sfaturi nu garantează că la sfârșitul zilei vă veți îmbogăți, așa că încearcați să jucați la păcănele și din plăcere.

ADVERTISEMENT

Alegeți sloturile câștigătoare cu cele mai mari plăți

Când intrați online să jucați și să câștigați bani la păcănele, trebuie să știți cum să alegeți jocurile pentru sloturi potrivite.

Cei mai mulți începători încep să joace jocuri de cazino gândindu-se că toate sloturile sunt mai mult sau mai puțin același lucru, doar cu grafică diferită. Asta este o greșeală.

ADVERTISEMENT

Dacă doriți să știți cum să câștigați la sloturi, aveți nevoie de o mașină care plătește mai mult decât celelalte. Și pentru a ști care este un slot excelent pentru a juca, trebuie să-ți pese de procentul Revenire la jucător (RTP).

Întoarcerea la jucător (sau RTP) este un procent din totalul banilor pariați pe care un slot îi plătește jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

Nu este suma de bani pe care o veți primi înapoi atunci când pariați pe sloturi cu bani reali și nu indică dacă aveți mai puține șanse să atingeți o rundă bonus sau nu, dar vă oferă un indiciu excelent dacă este vorba despre o mașină care plătește suficient pentru a te juca sau nu.

Cum să găsiți RTP-ul unui slot

Cea mai rapidă opțiune este să o căutați online. Utilizați Google, Bing, Yandex sau orice motor de căutare doriți.

Multe site-uri de știri despre cazinouri care publică conținut în jurul jocurilor de cazino au secțiuni întregi dedicate procentului RTP al jocurilor de cazino pe care le examinează.

Le găsiți și pe PokerNews. Fiecare recenzie include o secțiune dedicată plății fiecărui tip de slot cu informații ușor de înțeles despre jocurile cu plăți frecvente.

Alegând sloturi cu un RTP ridicat, vă veți îmbunătăți șansele de a câștiga instantaneu.

Determinați volatilitatea sloturilor. Cum câștigi la păcănele

Un alt factor esențial care trebuie luat în considerare pentru a alege un slot câștigător este volatilitatea jocului.

Multe site-uri de știri despre sloturi și jocuri de noroc se referă la volatilitatea jocurilor ca la „varianta” lor. Dacă doriți, puteți considera acest lucru ca nivel de risc.

Volatilitatea unui joc de slot măsoară riscul implicat în jocul unui anumit slot pentru banii reali. Unul dintre sfaturile mele preferate pentru a juca la păcănele este să luați mereu în considerare „factorul de risc” al jocului pe care urmează să îl jucați. Asta pentru că volatilitatea determină modul în care câștigați la sloturi.

Sloturi cu volatilitate redusă: Șansele de a câștiga la aceste sloturi sunt mari și este mai ușor să obțineți combinații câștigătoare atunci când rotiți role. Cu toate acestea, ar trebui să știți că sloturile cu volatilitate redusă oferă câștiguri mai mici, astfel încât combinațiile câștigătoare ar putea să nu valoreze atât cât v-ați dori.

Sloturi cu volatilitate ridicată: șansele de câștig la aceste jocuri sunt mai mici, dar profiturile sunt mult mai mari. Cu un bankroll potrivit, câștigurile de la aceste jocuri pot fi mult mai satisfăcătoare.

Ambele opțiuni sunt destul de populare online, deoarece oamenii joacă ambele tipuri. Fiecare ghid de cazinou vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a găsi slotul online potrivit, cu coduri bonus binevenite pentru a le încerca gratuit înainte de a investi banii în ele.

Alegeți numai jocul si gama de jocuri care vi se pare potrivită. Dar țineți cont de acest lucru:

  • Pentru a juca sloturi cu volatilitate ridicată, trebuie să aveți răbdare, să aveți destui bani pentru a investi într-o sesiune de jocuri online de lungă durată și să vă documentați foarte bine folosind blogul cazinourilor pentru a cunoaște toate secretele jocurilor optime.

În caz contrar, sloturile cu volatilitate redusă pot fi o opțiune mai bună pentru dumneavoastră.

Nu mergeți cu opțiunea evidentă

Oricât de impresionant este un cazinou online, trebuie să faceți niște cercetări înainte de a începe să apăsați butonul SPIN pentru a câștiga la sloturi.

Toate site-urile cazinourilor (de exemplu Poker) își doresc cartea de credit și banii dumneavoastră. Acestea oferă rotiri gratuite sau coduri bonus de depunere pentru a vă atrage pe platforma lor și apoi vă puteți juca cât mai mult. Cu alte cuvinte, își doresc banii dumneavoastră.

Dacă vă puteți permite să jucați bani reali pe sloturi, asta este minunat, atât timp cât site-ul este de acord să jucați și locul unde căutați următoarea mașină liberă de încercat este un cazinou online legitim și reglementat.

Autorități de reglementare pentru jocuri de noroc precum cea din Marea Britanie (UKGC) sau Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta (MGA) muncesc din greu pentru a elimina companiile periculoase din industria jocurilor de noroc online. Sistemele lor de licențiere sunt cei mai buni aliați pentru a fi siguri că jucați sloturi pe site-uri legitime, folosesc generatoare de numere aleatorii auditate, plătesc câștiguri jucătorilor.

Un factor important de luat în considerare atunci când doriți să știți cum să alegeți un slot câștigător este să vedeți dacă site-ul pe care doriți să îl înregistrați deține o licență de către UKGC și / sau MGA. Indiferent de bonusul de cazinou pe care vi-l oferă sau de o cantitate maximă fixă ​​de rotiri gratuite pe care o promit.

Niciodată nu ar trebui să jucați poker online sau să alegeți sloturi pe site-uri de cazino ne-licențiate

ADVERTISEMENT