News

Cum caută Armata Română recruți la Neversea! Mesajul MApN

06.07.2019 | 09:00
Cum cauta Armata Romana recruti la Neversea Mesajul MApN

Forfotă mare la mare weekend-ul acesta acesta, unde are loc deja tradiționalul festivalul Neversea. Profitând de faptul că la cea mai așteptată petrecere a verii de pe litoral sunt prezenți sute de mii de tineri, Ministerul Apărării Naționale și-a făcut loc pe plajă și îi „ademenește” pe petrecăreți cu locuri de muncă în cadrul Armatei Române.

De la Neversea, direct în Armata Română!

Între un cocktail și un dans, petrecăreții vor putea afla de la cei mai instruiți angajați ai MApN ce înseamnă să fii militar în forțele terestre ori să fii marinar-militar în cadrul Marinei. Școlile militare din România recrutează doritori direct de pe nisipul fierbinte din Constanța.

Conform MApN, cei interesați de cariera militară vor putea să observe îndeaproape tehnica militară pe care Armata Română o folosește în prezent ori aparatura utilizată în misiunile internaționale (zone de conflict, zone gri post-război etc).

Tinerii vor putea observa aparatura militară cu care se laudă Armata. Sursa foto: Facebook MApN

Armata și-a dus o parte din tehnica militară și aparatură pe litoral

Viitorii angajați ai Armatei pot pune întrebări celor care se află pe plajă, căci instituția a trimis persoane bine pregătite, conform mesajului postat pe Facebook. Inițiativa MApN este lăudată de internauți, iar postarea a strâns peste 1.300 de like-uri și peste 100 de partajări.

„În această perioadă, militari din Armata României promovează cariera militară, pentru prima dată în cadrul festivalului de muzică Neversea, care are loc pe plaja Modern din Constanța. La standul M.Ap.N. sunt prezenți elevi și studenți din instituțiile militare de învățământ și personal din cadrul forțelor terestre, aeriene și navale”, scrie MApN pe Facebook.

„Participanții la festival pot să observe, îndeaproape, tehnică și aparatură folosită în misiuni internaționale și să relaționeze cu militarii români, dar și cu cei care urmează programe de studii în cadrul instituțiilor militare de învățământ. Vă așteptăm la standul nostru!”, este continuarea mesajului Armatei pentru tinerii doritori.