Life

Cum combate fiul lui Ștefan Bănică Jr tracul de scenă: ”Dacă nu beau ceva, nu pot să deschid gura!“

Cum încearcă fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu Ștefan Bănică, să-și învingă tracul de scenă. ”Dacă nu beau ceva, nu pot să deschid gura!“ spune tânărul actor și artist.
10.02.2023 | 15:31
Cum combate fiul lui Stefan Banica Jr tracul de scena Daca nu beau ceva nu pot sa deschid gura
Radu Ștefan Bănică este actor si artist la cei 21 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu Ștefan Bănică, a făcut mărturisiri despre temerile sale. Deși provine dintr-o familie de oameni celebri, lui nu i-a fost ușor să se adapteze acestei situații. Și în prezent, fiind deja parte din lumea actoriei și a muzicii, are un trac atunci când vine vorba de scenă, cameră sau interviuri.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr își combate cu alcool tracul de scenă: ”Dacă nu beau ceva, nu pot să deschid gura!“

Radu Ștefan Bănică are 21 de ani, o vârstă la care toată lumea pare la picioarele sale, având în vedere că este tot mai des pe sticlă și are spectacole de teatru. Recunoaște, totuși, că este o fire mai timidă, iar uneori, singura soluție pentru a scăpa de această stare este puțin alcool, pentru curaj. Printr-o astfel de situație a trecut la un eveniment.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu beau ceva nu pot să deschid gura! Mai lăsați-mă puțin să-mi revin”, i-a precizat tânărul unui jurnalist, la un eveniment, înainte de a oferi un interviu, relatează Click.ro. De altfel, deși are talent muzical, Radu a mai spus că până la vârsta de 18 ani nu a putut cânta și cu vocea.

Până să fie major, Radu a cântat doar la pian, pentru care a urmat cursuri vreme de 10 ani, adică a început încă din copilărie să se pregătească pentru cariera de acum. Artistul său favorit este Shawn Mendez, iar pentru a-i călca pe urme și-a luat inima în dinți și a început să se pregătească mai bine vocal.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică își aduce aminte și cum a decurs prima lui interpretare live. Nu este deloc mândru de moment, deoarece nu a cântat ca la carte. De altfel, îi este greu să privească/asculte acele imagini, deoarece l-au marcat și l-au descurajat în același timp.

”N-am cântat până la 18 ani. Am făcut pian zece ani de zile, dar n-am putut cu vocea, am avut un trac și o groază să deschid eu gura. Eu îl admiram foarte mult, încă-l admir pe un cântăreț, Shawn Mendez…și eu stau pe canapea și stau să-mi pice un deal (n.r.: o afacere). Păi, nu o să fac nimic în viața asta, și-mi spun: trebuie să mă trezesc la realitate! Și am început, ușor-ușor, să mai deschid gura pe lângă alți oameni.

ADVERTISEMENT

Organizasem un eveniment pentru o strângere de fonduri și am zis: vreau și eu să cânt, dacă se poate. Și am cântat acolo, am avut un negativ, ceva… nu că oribil, dacă văd acum o poză sau o filmare de la acel eveniment, mie îmi cade părul din cap. M-a distrus experiența aia, am zis că eu nu mai deschid gura”, a mai spus Radu Ștefan Bănică, în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu.

Radu Ștefan Bănică, primul copil al lui Ștefan Bănică Jr

Radu Ștefan Bănică este primul fiu al lui Ștefan Bănică Jr, venit pe lume în căsnicia faimosului solist cu Camelia Constantinescu, care a durat cinci ani. În 2005 aceștia au divorțat, iar pe atunci Radu avea doar 4 ani. În pofida despărțirii, Camelia Constantinescu a încercat să mențină legătura fiului ei cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

După Camelia Constantinescu, Ștefan Bănică Jr s-a cuplat cu Andreea Marin, dar și de aceasta a divorțat, iar din mariajul lor a rezultat Violeta. Căsnicia lor a ținut din 2006 până în 2013. În urma despărțirii de Andreea Marin, solistul a început o relație cu artista Lavinia Pârva, care i-a dăruit un fiu, pe nume Alexandru.

ADVERTISEMENT