Fotbal intern

Cum comentează Edi Iordănescu acum demiterea sa de la CFR Cluj după doar trei meciuri

24.03.2020 | 20:59
Cum comenteaza Edi Iordanescu acum demiterea sa de la CFR Cluj dupa doar trei meciuri
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO v-a dezvăluit recent faptul că Edi Iordănescu a fost demis după numai doar trei meciuri în toamna lui 2018 de la timona campioanei României, CFR Cluj, pentru că a nesocotit ordinele patronului. Informația a fost oferită în presa din Olanda de către mijlocașul Damian Djokovic. Evident, a fost o declarație care a produs multă rumoare.

Cum comentează Edi Iordănescu demiterea sa de la CFR Cluj

Edi Iordănescu a reacționat în urma acelui articol, comentând acest subiect pentru Telekom Sport. Actualul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș recunoaște că la vremea respectivă ceea ce s-a întâmplat a provocat o rană în sufletul său, dar de atunci a trecut timp.

ADVERTISEMENT

“Este o amintire mai puţin plăcută din cariera mea, este o rană care s-a închis, în linii mari. A fost pentru prima dată când am fost îndepărtat de la un club, dacă am mai plecat din alte părţi înainte de încetarea contractului. 

A ezitat mult să meargă la Cluj

A fost doar decizia mea. Atunci a fost primul moment când mie mi s-a încetat unilateral contractul.

ADVERTISEMENT

Eu ştiu doar că am ezitat foarte mult să merg atunci, pentru că aveam informaţiile mele şi aveam şi o soluţie interesantă din Turcia prin intermediul unui impresar care se ocupa de acele discuţii.

A câștigat Supercupa României la Craiova

Toate aceste lucruri m-au făcut să ezit, poate a fost şi o premoniţie, dar nu mai contează. S-a întâmplat, n-am avut nici cea mai mică şansă să reuşesc ceva bun acolo.

ADVERTISEMENT

 Am început cu o victorie şi am câştigat Supercupa României la Craiova. Când stai doar trei meciuri într-un loc, e greu să faci chiar şi o analiză.

Mulțumit de ceea ce a realizat la Mediaș

S-a terminat, nu mă uit în urmă, mă bucur că am ales Gaz Metan după plecarea de la CFR, am atins obiective importante. 

ADVERTISEMENT

Câştigarea play-out-ului, în sezonul trecut, calificarea în play-off, în actuala stagiune, cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere, cea mai lungă serie de victorii consecutive reprezintă lucruri deosebite pentru mine”, a declarat Edi Iordănescu, actualul tehnician al celor de la Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT