Life

Cum comentează Vica Blochina faptul că Edan, fiul său, a decis să se mute la Victor Pițurcă: ”E idolul lui”

Vica Blochina a oferit noi detalii despre fiul ei cu Victor Pițurcă. Fosta balerină a vorbit despre decizia lui Edan de a se muta la tatăl său și despre meseria pe care și-o dorește pentru cel mic.
02.09.2022 | 14:28
Cum comenteaza Vica Blochina faptul ca Edan fiul sau a decis sa se mute la Victor Piturca E idolul lui
Fiul Vicăi Blochina locuiește cu tatal sau, Victor Pițurcă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a vorbit din nou despre fiul ei, Edan, care acum are 15 ani. Cel mic locuiește cu tatăl său, Victor Pițurcă, de ceva timp, iar fosta balerină a avut un moment de depresie din cauza acestui lucru.

Fiul Vicăi Blochina are 15 ani. De ce s-a mutat cu tatăl lui și ce meserie își dorește mama sa pentru el

Vica Blochina a spus, de curând, în cadrul unui interviu ce meserie își dorește pentru copilul său. Vedeta a precizat că i-ar plăcea ca Edan să fie medic estetician.

ADVERTISEMENT

”Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau.

Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a declarat fosta amanta a lui Victor Pițurcă, într-un interviu pentru Click!

ADVERTISEMENT

În privința deciziei adolescentului de a se muta definitiv cu antrenorul, Vicăi Blochina i-a fost greu să accepte acest lucru, dar știe că Edan își consideră tatăl idol.

”Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat».

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a mai spus Vica Blochina despre Edan, în cadrul emisiunii online ”Fiță cu Adiță”.

Victor Pițurcă și-a recunoscut paternitatea față de Edan în urma unui test ADN

De dragul lui Edan, fosta balerină de la Melody a rămas în relații bune cu Victor Pițurcă. Timp de 16 ani a avut o relație secretă cu acesta, care nu și-a recunoscut de bun început copilul. La un moment dat, ea l-a acuzat pe fostul fotbalist că nu a ajutat-o cât timp a fost însărcinată.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a solicitat un test ADN pentru a se asigura că Edan este fiul său. Odată ce testul a ieșit pozitiv, Victor Pițurcă a achitat, retroactiv, o pensie alimentară de 50.000 de euro și câte 2.900 de euro lunar pentru creșterea adolescentului.

ADVERTISEMENT