Life

Cum decurg filmările pentru America Express? Irina Fodor a dezvăluit cât de departe au ajuns concurenții pe Drumul Aurului

Irina Fodor a dezvăluit în mediul online cât de departe au ajuns filmările emisiunii America Express- Drumul Aurului. Concurenții au trecut deja de etapa din Mexic.
25.06.2022 | 19:55
Cum decurg filmarile pentru America Express Irina Fodor a dezvaluit cat de departe au ajuns concurentii pe Drumul Aurului
Irina Fodor a dezvăluit cum decurg filmările pentru Asia Express. Foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor, prezentatoarea America Express a dezvăluit cum decurg filmările show-ului. Concurenții au trecut de etapa din Mexic.

Cât de departe au ajuns filmările pentru America Express. Concurenții nu mai sunt în Mexic

Sezonul acesta, Asia Express a devenit America Express. Concurenții au plecat pe Drumul Aurului, într-un traseu ce cumulează mai mult de 7000 kilometri. Cele nouă echipe, străbat trei țări, Mexic, Guatemala și Columbia.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, perechile formate din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Puya și Melinda, soția sa, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au părăsit România.

Recent, Irina Fodor, moderatoarea emisiunii, a dezvăluit pe contul său de Instagram cum decurg filmările show-ului. Astfel, concurenții au trecut de prima etapă și au ajuns în Guatemala.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

În imaginea publicată în mediul online, soția lui Răzvan Fodor apare alături de o statuie a lui King Kong. Îmbrăcată lejer, ea privește în sus și zâmbește larg.

 De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express?

Irina Fodor este pentru a doua oară la cârma emisiunii. Pentru că era însărcinată, Gina Pistol nu a prezentat Asia Express sezonul trecut, însă fanii show-ului se așteptau ca ea să revină după naștere.

ADVERTISEMENT

Totuși, iubita lui Smiley a decis că este mai important să petreacă timpul cu micuța Jospehine și a refuzat să prezinte America Express. După ce s-a gândit bine timp de două săptămâni, a ajuns la concluzia că nimic nu merită să stea două luni departe de fiica sa.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult?”, a spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a bucurat din plin de susținerea lui Smiley, care deși era conștient că va fi greu fără partenera lui, voia ca aceasta să fie fericită.

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam ‘Gata, mă duc în Asia’. Andrei îmi zicea: ‘Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine. Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.’”, a explicat vedeta.

ADVERTISEMENT