Life

Cum e posibil să-i fie greșit diagnosticul lui Florin Piersic!? Comparația cu Petrică Mîțu Stoian: ”El este un colos”

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică despre situația lui Florin Piersic, internat la Spitalul Foișor după un sepsis.
14.05.2024 | 12:00
Cum e posibil sai fie gresit diagnosticul lui Florin Piersic Comparatia cu Petrica Mitu Stoian El este un colos
Ce a spus Mitică Dragomir despre Florin Piersic și care e legătura cu ce s-a întâmplat cu Petrică Mîțu Stoian / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică despre diagnosticul greșit pus de medici lui Florin Piersic. Mai mult, el a făcut o comparație cu ceea ce i s-a întâmplat lui Petrică Mîțu Stoian.

Ce a spus Mitică Dragomir despre Florin Piersic

În discuția dintre jurnalistul Horia Ivanovici și Mitică Dragomir s-a ajuns și la cazul lui Florin Piersic. Iar gazda show-ului MAX Profețiile lui Mitică a recunoscut că e siderat de faptul că medicii au greșit diagnosticul inițial pus lui Florin Piersic. Totuși, Mitică Dragomir, de obicei incisiv, a explicat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Îi transmit multă sănătate, să îi dea Dumnezeu sănătate. Sunt amic cu el și el e un mare artist, un mare om. Și îl felicit pe Ciolacu că a fost la el la spital. Asta i-a ridicat cota lui Ciolacu. (…) Nu știu, eu am o impresie foarte bună despre doctori, nu pot să vorbesc (despre diagnosticul greșit, n. red.).

Am amici și prieteni doctori, mulți, și sunt niște somități. Eu m-am mirat că nu s-a dus la Cârstoiu (prof. dr. Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, n. red.). Este unul dintre marii specialiști ai acestei țări”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Cazul lui Piersic, comparat cu cel al lui Petrică Mîțu Stoian

În altă ordine de idei, a mai precizat Mitică Dragomir, cazul lui Florin Piersic seamănă oarecum cu cel al regretatului Petrică Mîțu Stoian. Amândoi au fost tratați greșit medical, dar, dacă cântărețul a murit, Florin Piersic a avut, totuși, șanse să mai scape după ce a fost adus, urgent, la București.

”Dar, se întâmplă (să faci septicemie, n. red.). Doamne-Ferește, dacă ai ghinion… Ca Petrică Mîțu Stoian, marele cântăreț de muzică populară. A murit cu zile. Pe niște tâmpenii… Dar a murit cu zile. Păcat! Dumnezeu să îl odihnească.

ADVERTISEMENT

Dar, să știi, sunt acum medicamente foarte puternice, antibiotice extraordinare și va trăi încă ani de zile. Nu îi taie niciun picior, se găsesc soluții. Am înțeles că merge pe jos, se mișcă și că e mai bine”, a mai spus Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Și, ca să încheie într-un ton mai optimist, Mitică Dragomir l-a caracterizat pe Florin Piersic în câteva cuvinte. ”E printre primii cinci (artiști români, n. red.) pentru mine. El este un colos. E un simpatic și un om bun. Religios, bun. Nu cred că are cinci dușmani în viață”, a precizat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Conform datelor făcute publice de Spitalul Foișor, starea lui Florin Piersic este și astăzi, 14 mai 2024, într-o evoluție pozitivă. ”Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineață, de către echipa medicală prezintă o evoluție lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere față de ziua precedentă”, se arată în comunicatul oficial de presă.

Cum e posibil SA-I FIE GRESIT DIAGNOSTICUL lui Florin Piersic!? COMPARATIA cu Mitu Stoian

ADVERTISEMENT