Life

Cum e văzută eliminarea lui DOC de la Survivor România: ”S-a făcut dreptate”! Faimoșii, scandal exploziv

Eliminarea lui DOC de la Survivor România nu a liniștit spiritele în tabăra Faimoșilor. Ba chiar dimpotrivă, scandalul s-a reaprins de la o observație banală.
20.03.2023 | 17:53
Cum e vazuta eliminarea lui DOC de la Survivor Romania Sa facut dreptate Faimosii scandal exploziv
Eliminarea lui DOC de la Survivor România provoacă noi scandaluri în echipa Faimoșilor /Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliminarea lui DOC de la Survivor România a fost îndelung comentată de foștii colegi ai artistului. Iar discuțiile dintre Faimoși s-au înfierbântat imediat. Remus Boroiu, Mihai Zmărăndescu, Kamara și Ionuț Iftimoaie au fost principalele personaje ale scandalului, dar nici fetele nu s-au lăsat mai prejos.

Eliminarea lui DOC de la Survivor România generează scandaluri între Faimoși

”Benefic pentru noi era să plece un Războinic”, spune Kamara. Culmea, o spune Faimosul care a avut cel mai mult de suportat din partea lui DOC, cel eliminat săptămâna trecută. ”Așa simt eu”, mai spune artistul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui au încins spiritele din echipa Faimoșilor. ”Știi ce mi se pare ciudat? Că, de când a plecat Remus, ai simțit să te împrietenști din nou cu DOC”, spune Carmen Grebenișan, ușor surprinsă de vorbele lui Kamara. Iar Carmen, fără să stea pe gânduri, a scos asul din mânecă. ”Ai venit să ne întrebi niște chestii de Remus”, spune Faimoasa.

A fost suficient. Scandalul, în miez de noapte, la lumina focului, a izbucnit în tabăra Faimoșilor de la Survivor România. Iar Faimoșii nu s-au cruțat, reciproc, în reproșurile făcute. Normal, în jungla de la Survivor România, s-au aruncat și cuvinte grele.

ADVERTISEMENT

Remus și Mihai, ceartă fără precedent, la Survivor România: ”Băi, umflatule”

”Ai venit ca o femeie la mine să-mi zici te rog frumos”, spune Remus, către Kamara, dar nu apucă să își termine ideea. Întrerupt de Mihai Zmărăndescu, dialogul degenerează. ”Kamara, ce înseamnă că el e la nivelul meu?”, mai apucă Remus să spună.

”Băi, băiatule! Băi, umflatule! Băi, ginecomastie (mărire în volum a sânului la bărbat, n. red.)! Uită-te la mine când vorbesc cu tine! Băi, a cincea femeie din ”Ministerul femeilor” (aluzie la grupul Faimoaselor de la Survivor România, n. red.). Uită-te la mine! Dacă e bărbat să se uite”, sunt vorbele lui Mihai Zmărăndescu aruncate în direcția lui Remus.

ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu și-a continuat tirada împotriva lui Remus. ”Când am venit pe insula asta, tu îl iei pe Kamara la mișto. Inclusiv în fața Războinicilor”, mai vituperează Mihai.

Într-un final, Remus reacționează: ”Cum m-ai numit mai devreme?”. ”Femeie! Femeie! Ce am zis? Da, ți-am zis ”umflatule”, ți-am zis de toate. Uită-te la mine”, mai spune, pe un ton nu tocmai amabil, Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Eliminarea lui DOC, greșeală de strategie?

”Mai zi-mi o dată, că nu le-am auzit”, răspunde Remus. Iar Mihai continuă să îl umilească. ”La Ionuț Iftimoaie ți se umple gura de valoare când spui ”Iftimoaie”. Tu mereu ești cu ”marele Ionuț Iftimoaie”. Da, măi, omul ăsta a făcut ceva în viață să ajungă Faimos. Tu, aici, când te-am văzut că te-ai alăturat cu Războinicii, îmi venea să îți dau o bandană albastră.

Acum, tu mi-ai luat pe mine și pe Kamara, individual, m-au luat și DOC și Ionuț Iftimoaie, și mi-ai spus: `Eu vreau să vezi tu singur cine sunt oamenii ăștia. Și vreau doar tu, eu și Kamara, să luăm colanele de imunitate. Să nu ne votăm între noi niciodată și să dăm în fete`. Erai acolo! Era prima pe listă Ada, Bianca și Crina”, mai spune, în discuție, Mihai Zmărăndescu.

”Strategia Crina vrea să facă”, susține Remus, încercând să se dezvinovățească în fața fetelor. ”Și ce e greșit în faptul că vreau ca noi să câștigăm colanul de imunitate”, se întreabă Mihai Zmărăndescu, în apărarea sa. ”Eu am spus că, în momentul în care ați făcut alegerile și v-ați cuplat…

Ați făcut o greșeală! Și în felul ăsta ați pierdut jocul. Ceea ce pot să susțin în continuare”, mai spune Remus. Dar Mihai Zmărăndescu nu pare prea dispus să îi asculte argumentele. ”Ești fals rău de tot! Ești fals”, îi mai aruncă Zmărăndescu.

Eliminarea lui DOC, bucuria Faimoșilor

”S-a făcut dreptate! În sfârșit, s-a făcut dreptate”, spune Ștefania Stănilă despre eliminarea lui DOC. ”Știi momentul ăla când ești în șoc? Nu poți să te superi sau să te bucuri?

Eu încă sunt în situația aia”, spune și Carmen Grebenișan. ”Nu am avut niciun sentiment. Nici de bine, nici de rău.Am rămas șocată și nu îmi venea să cred că se întâmplă acest lucru”, mai spue frumoasa Faimoasă.

”Mi s-a rupt filmul. Nu puteam să mai îmi controlez orice grimasă, orice… Nu știu ce fețe am făcut”, spune și Bianca Patrichi, Faimoasa care exulta la eliminarea lui DOC. ”Emilinarea lui DOC reprezintă o eliberare pentru mulți. Nu mă refer la gașca din această echipă. Mă refer mai întâi la DOC. Nu mai avea resurse să ducă această bătălie, aici, în Survivor”, spune Ionuț Iftimoaie.

Discuția, fără răcnete, se repornește între luptător și Carmen Grebenișan. ”Eu nu am venit la Survivor să mă murdăresc în mocirla în care văd că ei se scaldă cu atâta plăcere”, spune Ionuț Iftimoaie. ”A plecat DOC, următorul pe listă sunt eu”, mai spune Ionuț.

Iar Carmen Grebenișan nu îl contrazice deloc. ”Ionuț e luat în vizor de când a început să își schimbe părerea de pe o zi pe alta. Eu mi-am exprimat părerea sinceră despre el”, precizează Faimoasa. Remus intervine și el în discuție.

”Noi am demascat niște comportamente. Și se pare că publicul vede la fel ca noi. Următorul care face lucruri necurate în acest joc, din punctul meu de vedere, ești tu. Vedem dacă se va întâmpla acest lucru (nominalizarea lui Iftimoaie, n. red.)”, spune Faimosul.

ADVERTISEMENT