Life

Cum elimini mirosul de fum de țigară din casă. Produsul minune care te ajută

Cum scapi de mirosul de fum de țigară care s-a impregnat în lucrurile din locuință. Ingredientul care te ajută în această situație.
22.09.2022 | 11:45
Cum elimini mirosul de fum de tigara din casa Produsul minune care te ajuta
Cum scapi de mirosul de fum de țigară din locuință. Ingredientul care te ajută. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum elimini mirosul de fum de țigară din casă. Produsul minune care te ajută este deja în propria bucătărie, nu mai trebuie decât să te apuci de treabă! Totul se va rezolva într-un timp foarte scurt, ai puțină răbdare.

Cum scapi de mirosul de fum de țigară din locuință. Ingredientul care te ajută

Nu știi cum să scapi de mirosul de fum de țigară din locuință? Ei bine, FANATIK te anunță că un ingredient minune te ajută să elimini neplăcerile pe care le ai în spațiul personal, indiferent de obiectele din casă.

ADVERTISEMENT

Primul pas pentru a scoate fumul este să te gândești la obiectele care sunt îmbibate de mirosuri. Printre acestea se numără covoarele, draperiile, canapelele și fotoliile.

În cazul în care vrei să cureți covoarele din locuință ai la îndemână un produs foarte bun, și anume bicarbonatul de sodiu care se amestecă cu puțin oțet. Combinația dintre cele două se presară pe preșuri și se lasă să acționeze.

ADVERTISEMENT

După 30 de minute covoarele trebuie neapărat aspirate. Dacă mirosul de fum de țigară nu a dispărut complet, atunci se poate pulveriza o combinație realizată din apă și oțet. La final covoarele vor fi ca noi!

Perdelele și draperiile se spală la mașină, în timp ce canapelele au nevoie de un aparat special conceput pentru curățarea tapițeriilor. În plus, husele care le acoperă se aerisesc foarte bine la aer curat.

ADVERTISEMENT

Soluții practice pentru eliminarea mirosului de țigară

Dulapurile și spațiile închise pot fi curățate tot cu un amestec de apă și oțet. În cazul în care mirosul persistă se pot adăuga în interior castroane umplute cu boabe de cafea care absorb fumul de țigară.

E foarte important ca întreaga locuință să fie aerisită constant, de cel puțin două ori pe zi. De asemenea, dacă nu scapi de mirosurile neplăcute atunci e bine să te gândești la văruirea pereților.

ADVERTISEMENT

Un strat nou de vopsea va aduce prospețime în casa ta, indiferent de sezon. Mirosul de fum de țigară va fi eliminat definitiv.

ADVERTISEMENT
Tags: