Life

Cum era alintat Culiță Sterp de sora sa, Ileana. Mesajul transmis de șatenă de ziua de naștere a cântărețului

Cum era strigat Culiță Sterp de Ileana. Dezvăluirea făcută de șatenă chiar de aniversarea artistului de muzică de petrecere.
26.10.2022 | 08:41
Cum era alintat Culita Sterp de sora sa Ileana Mesajul transmis de satena de ziua de nastere a cantaretului
Cum era strigat Culiță Sterp de Ileana. Dezvăluirea făcută chiar de aniversarea artistului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum era alintat interpretul de sora sa mai mare, în copilărie. Mesajul transmis de aceasta de ziua de naștere a cântărețului. Cei doi au o relație specială și sunt foarte apropiați, mai ales de când și-au întemeiat propriile familii.

Cum era strigat Culiță Sterp de Ileana. Dezvăluirea făcută chiar de aniversarea artistului

Ileana Sterp i-a scris un mesaj emoționant fratelui său, Culiță Sterp, care a împlinit 30 de ani pe 25 octombrie. Cu această ocazie tânăra a dezvăluit cum era strigat artistul de muzică de petrecere atunci când era mic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai povestit cum era șicanată de cântăreț, care o punea să sufle în piper. Chiar și așa, tânăra are numai aprecieri pentru ruda sa, care a devenit în ani o persoană minunată din multe puncte de vedere.

„La mulți ani, «pilu Liță»! Parcă ieri mă puneai să suflu în piper, tu râdeai, iar eu plângeam…Acum nu mă mai faci să plâng, doar de fericire eventual.

ADVERTISEMENT

Și da, plâng uneori când mă gândesc cât de repede a trecut timpul și amândoi suntem la casele noastre, cu propriile familii. Îți dai seama?

Te iubesc până dincolo de stele, frate și OM minunat!”, a transmis Ileana Sterp în dreptul unei imagini cu fratele său, Culiță, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, detalii despre copilăria petrecută la țară

Culiță Sterp a vorbit în urmă cu ceva vreme despre copilăria petrecută la țară. Interpretul de muzică de petrecere a trăit cele mai frumoase momente atunci când era mic, la fermă, unde mergea desculț pe câmp cu animalele.

N-a avut telefoane sau calculator și a știut de mic să aprecieze lucrurile simple. Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua are o familie unită, care a fost modestă foarte multă vreme, chiar dacă acum se bucură de succes.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Culiță Sterp susține că deși a urcat pe scara socială treaptă cu treaptă nu l-a luat valul celebrității.

ADVERTISEMENT