News

Cum era pregătit Bill Gates de COVID-19! Miliardarul știa de criză de acum câțiva ani de zile

18.04.2020 | 07:20
Cum era pregatit Bill Gates de COVID19 Miliardarul stia de criza de acum cativa ani de zile
ADVERTISEMENT

Presa din Statele Unite a scris și cum era pregătit Bill Gates de COVID-19! Astfel, miliardarul alături de soția lui, Melinda și-au făcut provizii de mîncare încă de câțiva ani. Anunțul a fost făcut chiar de consoarta omului de afaceri.

Cum era pregătit Bill Gates de COVID-19!

Aceștia și-au umplut cămara de produse alimentare, conform Melindei Gates. De altfel, pandemia de coronavirus i-a făcut pe toți oamenii să alerge după cumpărături.

ADVERTISEMENT

Indiferent de țara în care locuiesc, mai toți s-au îmbulzit la cumpărături și s-au aprovizionat cu mâncare, băuturi şi alte produse, lăsând rafturile magazinelor goale.

Miliardarul știa de criză de acum câțiva ani de zile

Ei bine, nu este și cazul lui Bill Gates. Potrivit dezvăluirilor făcute de soţia omului de afaceri,  miliardarul şi-a făcut stocul de mâncare încă de acum câţiva ani. Cei doi nu au ezitat și au umplut cămara locuinţei cu produse alimentare, de frica unei eventuale pandemii.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu câţiva ani am vorbit despre acest lucru ‘Ce s-ar întâmpla dacă nu va mai fi apă potabilă? Ce s-ar întâmpla dacă nu s-ar mai găsi suficientă mâncare? Ce vom face? Cum ne vom descurca?’

Ne-am pregătit şi am cumpărat mâncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, soția omului de afaceri a recunoscut că familia ei este norocoasă. „Suntem conştienţi că suntem privilegiaţi.

Când ne spunem rugăciunea seara, suntem recunoscători că avem ce să punem pe masă, spre deosebire de alte familii din lume care nu au şansa aceasta”, a mai spus Melinda Gates.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că în urmă cu 10 ani de zile, mai exact în 2010, Bill Gates a avertizat lumea asupra unei pandemii în curs de apariţie într-o postare pe blogul său. Se întâmpla la puțin timp după focarul H1N1 din 2009.

A revenit în urmă cu doi ani de zile, în 2018, când a transmis că lumea nu este pregătită să facă faţă unui asemenea eveniment.

„Lumea ar trebui să se preocupe de apariţia unei pandemii, la fel cum s-ar preocupa în cazul unui război”, a punctat Bill Gates

ADVERTISEMENT
Tags: