Life

Cum este Carmen de la Sălciua în realitate. Începuturile dificile ale cântăreței pe plan muzical: „Eram foarte săraci”

Carmen de la Sălciua se bucură de o faimă incredibilă, însă cum este artista atunci când camerele de luat vederi se opresc? Prietenul și colegul ei de scenă, Nelu Popa, ne-a spus totul despre ea.
02.06.2022 | 12:51
Cum este Carmen de la Salciua in realitate Inceputurile dificile ale cantaretei pe plan muzical Eram foarte saraci
Carmen de la Sălciua cântă de 14 ani cu Nelu Popa
ADVERTISEMENT

În afară de familie, nu există persoană care să o cunoască mai bine pe Carmen de la Sălciua decât saxofonistul Nelu Popa, cu care colaborează de 14 ani!

Nelu Popa, despre începuturile colaborării cu Carmen de la Sălciua

Instrumentistul a vorbit pentru FANATIK despre începuturile colaborării cu Carmen într-o perioadă în care amândoi erau săraci, însă au făcut eforturi mari pentru ca azi să nu mai ducă grija zilei de mâine!

ADVERTISEMENT

Nelu Popa și Carmen de la Sălciua s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, iar ironia sorții a făcut ca întâlnirea lor să se producă la restaurantul actualului ei iubit, Marian.

Pe vremea aceea, între Carmen și partenerul ei nu era nimic, însă la una din petrecerile din restaurantul iubitului ei s-a produs o colaborare și o prietenie frumoase între saxofonist și cântăreață.

ADVERTISEMENT

„Ne știm de 14 ani. Actualul ei iubit, Marian, administra un restaurant la Câmpeni, acolo unde noi ne-am văzut prima oară. Acolo cântau des lăutari, în general în zilele de joi și în weekend. Ne-am hotărât să începem să cântăm împreună, să ne facem o formație.

Noi nu aveam posibilități la început. Ca s-o spun pe aia dreaptă, eram foarte săraci. Ne-am împrumutat să ne creăm melodii. Am avut norocul că nu trebuia să dăm bani pe piese, căci Carmen și le compunea singură”, și-a amintit Nelu Popa, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Este foarte parolistă, împăciuitoare”

Saxofonistul a început să înregistreze primele melodii alături de Carmen la un studio muzical din Oradea. Și acum ținte minte că a fost nevoit să se împrumute de unde putea pentru a scoate piesele. La vremea aceea, o melodie costa în jur de 2.000 de lei.

Întrebat cum este în realitate Carmen de la Sălciua, Nelu Popa a avut numai cuvinte de laudă. „Este o femeie foarte parolistă, împăciuitoare. Ține și la caterincă, dar este foarte calmă și pașnică în general.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama că în 14 ani am ajuns să ne înțelegem din priviri. Ne sfătuim tot timpul. Eu îi spun cum trebuie să facem la o melodie, ea vine cu ideile ei. Reușim să ne înțelegem fără probleme.

Am ajuns să îi simt starea de spirit imediat cum iese din mașină înaintea unei cântări. Știu deja când e agitată, nervoasă sau obosită”, ne-a mai spus Nelu Popa.

„Dacă voia să facă rău, făcea de multă vreme”

Saxofonistul a mai fost marcat de bunătatea colegei sale de trupă. În perioada în care artista a fost în centrul atenției din cauza divorțului de fostul soț, Nelu a sfătuit-o să iasă public să se apere. Carmen a refuzat să facă asta deoarece nu voia să facă rău nimănui.

„Ea dacă voia să facă rău, făcea de multă vreme. Este o persoană aproape de perfecțiune. Mi-a zis: lasă să zică lumea ce vrea. Dumnezeu are grijă de toate”, a adăugat Nelu Popa.

Saxofonistul a mai declarat că este foarte fericit că evenimentele au revenit în viața lui, după doi ani de pandemie. Agenda celor doi este una extrem de încărcată. În acest sfârșit de săptămână, Nelu va filma un videoclip în Veneția. Saxofonistul și Carmen de la Sălciua au de susținut și câteva spectacole la Verona, unde sunt așteptați toți românii stabiliți în Italia.

ADVERTISEMENT