Life

Cum este karma afectată de luna în care te-ai născut! Ce se întâmplă dacă nu respecți indicațiile numerologilor

Numerologii Oana și Adina Timofte au explicat cum este karma afectată de luna nașterii a unei persoane. Urmările te pot afecta pe tot parcursul vieții.
07.02.2023 | 17:43
Cum este karma afectata de luna in care teai nascut Ce se intampla daca nu respecti indicatiile numerologilor
Oana și Adina Timofte au explicat cum este karma influențată de luna nașterii. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Oana și Adina Timofte, doi numerologi cu renume în România, au dezvăluit cum luna nașterii poate afecta karma unei persoane.

Karma, afectată de luna nașterii. Ce să faci pentru a o „îmbuna”

Karma este o notă de plată a acțiunilor pe care tu le-ai făcut în viața actuală, dar și în viața anterioară. Astfel, conform numerologilor, luna nașterii are un rol foarte important în bagajul karmic.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă te-ai cunoscut în ianuarie, e important să știi că viața îți este mult influențată de relația cu sora sau fratele, și, în cazul în care nu ai, de cea cu o cunoștință pe care o simți ca și cum ar face parte din familie. Prin urmare, menirea ta este să menții în echilibru legătura cu acea persoană și să o ajuți.

Odată rezolvată această situație, tu îți vei ușura destinul și lucrurile vor începe să se așeze. În caz contrar, vei întâmpina blocaje în sectorul iubirii, financiar sau vor fi trădați de prieteni, după cum au dezvăluit surorile Oana și Adina Timofte. 

ADVERTISEMENT

Dacă te-ai născut în februarie, sarcina ta karmică este să te îngrijești de persoanele în vârstă din familia ta și să-ți armonizezi toate relațiile sociale. Dacă nu faci acest lucru, vei întâmpina obstacole în cazul tuturor interacțiunilor din jurul tău.

Cei născuți în martie sunt nevoiți să rezolve greșelile și traumele mamei. Iar dacă te numeri printre ei, trebuie să știi că până nu faci asta, vei avea blocaje financiare sau în a concepe copii.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în aprilie trebuie să-și rezolve relația cu tatăl

Persoanele născute în aprilie sunt responsabile pentru relația cu tatăl și preiau jumătate din greșelile lui. Până nu găsești o cale de împăcare, vei atrage parteneri care să aibă exact acele trăsături pe care nu le accepți la părintele tău.

Dacă te-ai născut în mai, trebuie să rupi dependența de mama ta. În consecință, până la acel punct, te poți confrunta cu mai multe vicii.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ai venit pe lume în iunie, porți pe umeri responsabilitatea karmei ce ține de dedesubturile familiei, pe care trebuie să le înțelegi pentru a putea pune bazele propriei tale vieți.

În iulie, se nasc persoanele care trebuie să înțeleagă ce înseamnă flexibilitatea la schimbare. În acest sens, vei întâlni multe persoane care să te ajute.

Persoanele născute în august au venit pe lume cu scopul de a rezolva relația dintre părinți. Vei fi pus întotdeauna la mijloc.

Cei născuți în septembrie, trebuie să-și cunoască foarte clar talentele, iar dacă ai venit pe lume în octombrie, rolul tău este să gestionezi partea materială a familiei.

Oamenii născuți în noiembrie au datoria de a fi foarte atenți la reputația și statul familiei, în timp ce copiii din decembrie sunt nevoiți să țină cont de sfaturile părinților.

ADVERTISEMENT