ADVERTISEMENT
Life

Cum este mama și soția născută în zodia Taur: cicălitoare sau permisivă?

Autor: Dan Suta | 25.02.2021 | 15:41
Cum este mama și soția născută în zodia Taur: cicălitoare sau permisivă?
Zodia Taur. Foto: indastro.com

Continuăm seria dedicată zilei de 8 Martie, iar astăzi vom afla câteva lucruri despre mama născută în zodia Taur. Este cicălitoare, permisivă sau știe să combine mai multe atitudini în creșterea copiilor? Cum este însă femeia Taur în rolul de soție?

ADVERTISEMENT

Femeile născute sub acest semn de pământ știu să se impună și nu sunt ușor de dus cu zăhărelul. În mai toate relațiile ele sunt cele care conduc, pentru că sunt foarte organizate și știu cel mai bine care sunt lucrurile de care e nevoie într-o casă.

Organizarea lor și încăpățânarea pot fi piedici importante într-o căsnicie, mai ales dacă partenerul e născut într-o zodie de foc. Acolo lucrurile se pot complica și poate izbucni un război al orgoliilor.

ADVERTISEMENT

Cum este mama și soția născută în zodia Taur

Ca mamă, femeia Taur este mai degrabă restrictivă și cicălitoare. Îi place să știe tot ce fac cei din jur, iar pentru copii se poate transforma într-o fiară, atunci când vrea să îi apere.

Mamele Taur sunt extrem de hotărâte și știu să facă alegeri bune în procesul de creștere al copiilor. Se vor zbate cu toată energia lor pentru ca ai lor copii să nu ducă lipsă de nimic.

ADVERTISEMENT

Femeile Taur se pot îndepărta de ceilalți din cauza atitudinii lor dictatoriale

Temperamentul aproape milităros al nativelor Taur poate avea și un revers al medaliei, în sensul că prea multe restricții pentru cei mici ar putea duce în timp la o răcire a relației copil-mamă.

Tocmai de aceea, femeile Taur trebuie să găsească întotdeauna calea de mijloc, să își calce de multe ori peste orgoliu mai ales atunci când copii ajung la vârsta adolescenței și sunt greu de ținut în frâu.

ADVERTISEMENT

În linii mari, în ciuda atitudinii cumva dictatoriale, soțiile și mamele Taur au intenții bune. Problema lor este modul în care își expun ideile, căci forma îi poate separa de persoanele dragi pentru că nimeni nu suportă la infinit atitudinile lor, mai ales în situațiile tensionate.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!