Life

Cum este pentru Crina Matei rolul de mamă. Artista a adoptat recent o fetiță nou-născută

Crina Matei a decis să își îndeplinească un mare vis. Celebra artistă a adoptat recent o fetiță nou-născută și spune că e mai fericită ca oricând.
30.11.2022 | 17:13
Cum este pentru Crina Matei rolul de mama Artista a adoptat recent o fetita nounascuta
Crina Matei, prima reacție după ce a adoptat un bebeluș nou-născut. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Crina Matei și-a dorit de mult să își mărească familia, însă de abia de curând, artista a făcut pași importanți în acest sens.

Crina Matei a ținut totul ascuns

Deși până acum s-a ferit să dea prea multe explicații, Crina Matei a decis să explice măcar puțin, cum schimbat viața ei odată cu adopția fetiței, dar și cât de dificilă este viața de mamă.

ADVERTISEMENT

Deși are 50 de ani, vârsta nu a fost un impediment pentru ea. Artista a devenit mamă pentru prima oară în luna octombrie a acestui an, iar momentul a fost de-a dreptul emoționant.

Niciodată nu a vorbit public despre intenția de a adopta un copil, iar totul a ieșit la lumină de abia în momentul în care au fost publicate mai multe imagini de la botezul spectaculos.

ADVERTISEMENT

Ce știam însă este că artista și-a dorit enorm să devină mamă, iar mulți se întreabă cum se descurcă aceasta cu noul ei rol.

Iată că viața Crinei Matei este acum una cât se poate de normală, iar asta o spune chiar ea.

Motivul pentru care artista a preferat să fie discretă

Artista susține că acest subiect a preferat să fie unul personal, însă dorește totuși să le mulțumească tuturor celor care au felicitat-o pentru gestul făcut.

ADVERTISEMENT

”Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu. Este foarte mică (…).

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta”, a mărturisit Crina Matei, pentru Antena Stars.

Crina Matei, despre rolul de mamă

Întrebată despre cum se descurcă în rolul de mamă, artista a fost ceva mai reticentă și nu a data prea multe detalii.

Pe de altă partea, ea a dat de înțeles că va exista un moment în care va dezvălui public cum a ajuns la această decizie, dar și cum i s-a schimbat viața.

Crina Matei a mai adăugat că tot ceea ce trăiește în prezent este o provocare minunată și că speră ca lucrurile să rămână așa.

”Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment.

Atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe. E o provocare minunată”, a adăugat cântăreața, semn că rolul de mămică i se potrivește de minune.

Amintim că celebra artistă nu a avut o viață prea ușoară. Aceasta a trecut și prin momente dificile, despre care și povestea la un moment dat.

De asemenea, în vara acestui an, aceasta a fost la un pas de moarte din cauza unui șofer neatent.

ADVERTISEMENT
Tags: