Life

Cum este să ai un părinte celebru. Ana Baniciu, mărturisiri sincere

27.06.2020 | 18:37
Cum este sa ai un parinte celebru Ana Baniciu marturisiri sincere
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu, fiica celebrului artist Mircea Baniciu, a vorbit despre presiunea de a se naște deja celebră, mărturisind că a fost mereu nevoită să fie atentă la acțiunile și urmările acestora. Frumoasa blondină a crezut că nu va scăpa de titulatura de „fata lui Baniciu”, însă în cele din urmă și-a făcut un nume în industria muzicală.

Mircea Baniciu are o carieră în spate de 50 de ani, un lucru care poate de multe ori nu a fost tocmai bun pentru fiica sa care spune că s-a străduit să nu facă vreun pas greșit. Fosta concurentă de la Asia Express a declarat că miza a fost mereu mare, de aceea nu și-a permis niciodată să fie batjocorită în vreun fel.

ADVERTISEMENT

„M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu este evident că ai un bagaj destul de important în spate”, a spus cântăreața pentru libertatea.ro.

Artista Ana Baniciu, despre presiunea de a se naște deja celebră

„E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta.

ADVERTISEMENT

Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât, decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, completat Ana Baniciu.

Tânăra consideră că are o mare responsabilitate pe umeri având în vedere că a venit pe lume într-o familie celebră. Cântăreața se gândește de două ori înainte de a face un lucru și spune că nu ar putea niciodată să facă chestii „wow” pentru că nu vrea să-l facă de râs pe tatăl ei, Mircea Baniciu.

ADVERTISEMENT

„Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee.

Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general.

ADVERTISEMENT

Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a completat prima câștigătoare a show-ul Asia Express, potrivit sursei citate.

Cu el vorbesc aceeasi limba! La multi ani, tata! Tu simti… Mircea Baniciu

Nai-post ni Ana Baniciu noong Lunes, Hulyo 31, 2017

ADVERTISEMENT