Life

Cum este soția și mama născută în zodia Berbec. De ce e atât de specială

24.02.2021 | 19:56
Cum este sotia si mama nascuta in zodia Berbec De ce e atat de speciala
Totul despre mama și soția din zodia Berbec. Foto: astromix.net
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Berbec are multiple calități, dar și defecte, însă cum este ea în calitate de soție și mamă? Pentru că se apropie ziua de 8 Martie, FANATIK realizează o serie de articole speciale dedicate zodiilor analizate din aceste perspective!

Femeia născută în zodia Berbec este pasională și nimic nu îi poate sta în cale atunci când își dorește ceva cu ardoare. Nu e de mirare, căci așa sunt majoritatea semnelor de foc.

ADVERTISEMENT

În ipostaza de soție, femeia Berbec ține să dețină controlul total în relație, chiar dacă de multe ori poate să își supere partenerul, căci nu acceptă cu lejeritate concesii.

Femeia din zodia Berbec, în calitate de mamă și soție

Lucrurile devin și mai drastice în privința doamnelor născute sub acest semn de foc atunci când au copii. Dacă pe soți îi țin din scurt, cu copiii sunt și mai leoaice de atât!

ADVERTISEMENT

Femeile Berbec le acordă suficientă libertate copiilor lor, dar știu să se impună atunci când consideră că odraslele lor o iau pe o cale greșită și se numără printre cele mai dedicate mame.

Mama Berbec este ca un pansament pentru sufletul oricărui copil, căci e dispusă să facă orice sacrificiu să știe că pruncul ei este sănătos și fericit. Este o mamă exemplar, chiar dacă de multe ori poate părea autoritară din multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Mama Berbec se impune cum trebuie, fără să exagereze

De altfel, de-a lungul timpului, femeia Berbec tinde să traseze anumite linii principiale copilului și să îl ghideze acordându-i șansa să aleagă, dar expunându-i toate părțile lumii în care trăește, atât lucrurile bune cât și pe cele rele.

Pentru cele născute în această zodie comunicarea cu copiii este esențială și, cu riscul de a părea insuportabile din cauza stilului cicălitor, vor reuși întotdeauna să ajungă la un consens cu tânăra generație și să se asigure că au oferit o educație ca la carte.

ADVERTISEMENT

Ca neveste, femeile Berbec nu sunt exagerat de geloase, dar atunci când se simt neglijate de partener poate erupe un vulcan  pe care nu-l mai potolește nimeni.

 

ADVERTISEMENT
Tags: