Life

Cum este tratată Mioara Roman la azil, în timp ce Oana Roman se răsfață la munte: „A ieșit la aer”

Mioara Roman a fost răsfățată în weekend. Oana Roman se află în vacanță la munte, dar nu a uitat de femeia care i-a dat viață.
29.10.2022 | 18:26
Cum este tratata Mioara Roman la azil in timp ce Oana Roman se rasfata la munte A iesit la aer
Oana Roman este la munte, în timp ce mama să se relaxează în centru de recuperare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timp ce Oana Roman se bucură de câteva zile petrecute la munte alături de familie, mama ei este răsfățată în centrul de lux unde locuiește.

Mioara Roman, răsfățată de angajații centrului în care locuiește. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Petre Roman

Oana Roman profită de zilele însorite de toamnă și a plecat alături de familia să se relaxeze la munte. Vedeta este cazată la un resort de lux, unde se bucură de cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat mai multe imagini din vacanță. Alături de fiica sa, Oana Roman a petrecut timpul la piscină, unde a servit și micul dejun.

În același timp, nu a uitat nici de mama sa. După ce a fost operată, Mioara Roman s-a întors la centrul de bătrâni unde locuiește de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Petre Roman are parte de cele mai bune tratamente și îngrijiri, iar în acest weekend s-a bucurat de o vizită la salonul din incinta instituției.

Cea care a dezvăluit acest lucru a fost chiar fiica ei. Oana Roman a publicat în mediul online o fotografie, însoțită de o descriere în care a precizat că mama ei se bucură de vremea frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Se bucură și mama de vremea frumoasă. După ce s-a coafat la coaforul din incinta centrului a ieșit la aer”, a scris Oana Roman pe Instagram, conform SpyNews.ro. 

Mioara Roman a trecut printr-o perioadă dificilă

Mioara Roman a suferit recent o intervenție chirurgicală la șold care, pentru o scurtă perioadă, a făcut-o dependentă de un scaun cu rotile. Totuși, cu ajutorul ședințelor de recuperare, își recapătă mobilitatea și reușește să se țină, din nou, pe picioare.

ADVERTISEMENT

În plus, de curând a murit și fostul său soț, Iosif Zilahy. Mioara Roman a aflat de la televizor că tatăl Catincăi nu mai este în viață, însă a înțeles situația. 

„Mama a văzut la televizor. A deschis televizorul și a văzut. Dar a fost așa, a zis, ‘Era mai bătrân ca mine, ce s-a întâmplat?’. I-am spus, ‘Mama, pur și simplu, a fost vârsta’.

Nu a avut nimic anume. A acceptat ideea pentru că na…cumva ea știe că ăsta e finalul pentru toata lumea”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

ADVERTISEMENT