Carousel hot news

Cum explică Gardoş umilinţa din meciul cu Antal & compania

Fundaşul Stelei, Florin Gardoş, a declarat că formaţia sa îşi va reveni rapid în urma eşecului cu FC Vaslui şi va cîştiga toate partidele pînă la finalul sezonului....
12.04.2014 | 09:25
Cum explică Gardoş umilinţa din meciul cu Antal & compania

Fundaşul Stelei, Florin Gardoş, a declarat că formaţia sa îşi va reveni rapid în urma eşecului cu FC Vaslui şi va cîştiga toate partidele pînă la finalul sezonului.

“Probabil că era inevitabil să nu trecem printr-un astfel de moment, dar îmi este ciudă că s-a întîmplat astfel. Am fost deconcentraţi, dar e greu să fii cu gîndul la un meci înainte de care se vorbeşte că adversarii vin cu juniorii. Oricum, bravo lor pentru că ne-au surprins şi ne-au învins. Am avut şi ceva neşansă, pentru că am avut ocazii mari în prima repriză, bară la Prepeliţă iar ei ne-au surprins pe final. Într-adevăr, sîntem la a doua partidă fără gol marcat, dar nici noi nu sîntem roboţi. Steaua oricum va fi campioană, dar după acest meci vom reveni cu picioarele pe pămînt şi vom cîştiga toate meciurile. Cu Dinamo va fi altceva, nu se pune problema de lipsă de concentrare la o astfel de partidă”, a spus Gardoş, conform digisport.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri