Fotbal intern

Cum explică Marinos Ouzounidis forma slabă a Universității Craiova: „Nu este ușor”

07.05.2021 | 18:38
Cum explica Marinos Ouzounidis forma slaba a Universitatii Craiova Nu este usor
ADVERTISEMENT

După două victorii spectaculoase împotriva contracandidatelor CFR și FCSB, tocmai când fanii aveau motive întemeiate să viseze că 2021 va fi anul Universității Craiova, echipa a cedat inexplicabil în fața celor de la Clinceni și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Luat la întrebări de jurnaliști, Marinos Ouzounidis a pus această scădere de formă pe seama unor probleme ce țin de mentalul jucătorilor. „Nu este ușor în această perioadă”, a concluzionat tehnicianul grec în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Cu doar patru etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 1,, „juveții” se află pe locul al treilea, la șase puncte de FCSB și 8 în spatele liderului CFR Cluj. Pe cale de consecință, cucerirea Cupei României rămâne singurul obiectiv major în actualul sezon.

Marinos Ouzounidis pune forma slabă a Craiovei pe seama mentalului

Va fi un meci greu cu Botoșani, dar pentru mine cel mai important lucru este ca echipa să își recapete plăcerea de a juca fotbal, să ne regăsim ritmul de joc.

ADVERTISEMENT

Nu am evoluat deloc bine în ultimele două meciuri, de asta am și pierdut. Trebuie să ne recăpătăm încrederea, atât pentru meciurile din play-off, cât și pentru cele din Cupă.

Echipa trebuie să își revină, să își recapete încrederea și stilul de joc, să facem din nou ceea ce obișnuiam să facem. Trebuie să reintrăm în formă, să fim compacți, să fim agresivi când nu avem mingea.

ADVERTISEMENT

Nu este ușor în această perioadă, jucătorii sunt obosiți, atât fizic, cât și mental, iar când pierzi meciuri este și mai greu să îți revii. Cred că problema jucătorilor este mai degrabă mentală”, a declarat Marinos Ouzounidis înaintea meciului cu FC Botoșani, programat duminică, 9 mai, la ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Apoi, alb-albaștrii se vor deplasa la Târgu Jiu pentru returul ”dublei” din semifinalele Cupei României, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, manșă în care pornesc din postura de favoriți, după victoria categorică, scor 3-0, obținută pe propriul teren.

ADVERTISEMENT

Pentru ultimul loc în finală se vor duela Astra și Dinamo. În tur a fost 1-0 pentru giurgiuveni, după golul marcat de Krpic, cu largul concurs al norvegianului Kongshavn, titularizat între buturi prin prisma accidentării suferite de Eșanu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani : 1,21 este cota pentru „Șansă dublă 1/X”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT