Fotbal intern

Reghecampf s-a convins de Keşeru şi mai vrea un jucător

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, este mulţumit de pregătirea din cantonamentul de la Marbella şi este încrezător că echipa sa va arăta o altă prestaţie în amicalele din al...
21.01.2014 | 17:36
Reghecampf sa convins de Keseru si mai vrea un jucator
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, este mulţumit de pregătirea din cantonamentul de la Marbella şi este încrezător că echipa sa va arăta o altă prestaţie în amicalele din al doilea stagiu de pregătire. Reghe a mai explicat de ce nu s-a impus Claudiu Keşeru şi cînd va debuta Bogatinov.

“Nu mă îngrijorează rezultatele din amicale. Mă îngrijorează doar faptul că am primit multe goluri. În momentul de faţă, cel mai mult mă interesează să pregătim partidele care urmează. Am încercat să schimbăm pregătirea, considerăm că 45 de minute într-un meci trebuie să dăm totul. Este greu să ne punem la punct fizic. În al doilea cantonament echipa va arăta mult mai bine. Sînt antrenamente normale, azi dimineaţă a fost mai mult o încălzire la ceea ce urmează să facem. Este mai greu pentru jucătorii tineri şi pentru jucătorii noi care trebuie să se acomodeze cît mai repede. De aceea Claudiu Keşeru nu este pregătit, dar îşi va reveni. Eu cred că trebuie să facem o analiză, nu cred că ar trebui să fim duri cu Claudiu, încă nu sînt de acord cu cei care îl critică. E o perioadă pe care noi am pregătit-o foarte bine, sperăm să nu avem probleme cu accidentările”, a spus Reghe la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

“Ne-am manifestat interesul pentru Sănmărtean”

“Pintilii va face o radiografie, mîine vom afla ce se întîmplă, însă nu e nimic grav. Majoritatea au aceste probleme la perioada de pregătire. O să îl vedeţi şi pe Bogatinov, probabil că în al doilea cantonament va apăra şi Martin. Noi ne-am manifestat dorinţa de a-l aduce la Lucian Sînmărtean, dar nu e OK să vorbim de el acum, este jucătorul Vasluiului acum. Nu îmi face plăcere să vorbesc de jucătorii de care ne-am despărţit. Ei sînt singurii vinovaţi pentru că nu au jucat. Steaua e o echipă mare, care vrea trofee. În momentul cînd o să avem meciuri oficiale o să vedeţi adevărata valoare a jucătorilor. Important este să pregătim bine echipa din punct de vedere fizic şi tactic.  Steaua nu a pierdut nici un meci anul trecut, nu cred că este cazul să vorbim despre faptul că Steaua nu a cîştigat în amicale. Sperăm să ne atingem obiectivul, să cîştigăm Cupa şi titlul de campioana României. Nu cred că un jucător poate fi bulversat cînd are o ofertă de la o echipă mare. Despre ceea ce a declarat Nikolici, se să spun. Nu sînt dezamăgit, dacă a renunţat la aşa mulţi bani, înseamnă că la Steaua se plăteşte foarte bine, pentru că a vorbit despre o sumă foarte mare. Nu am nici o mustrare de conştiinţă, pentru că eu ştiu ce relaţie am cu jucătorii şi că îi tratez pe toţi la fel, indiferent cine le este impresar” , a spus Reghecampf la Sport.ro.