Fotbal international

Cum explică selecţionerul Argentinei eşecul istoric în faţa Arabiei Saudite: “Este o zi tristă! Greu digerăm această înfrângere”

La finalul meciului Argentina - Arabia Saudită 1-2, Lionel Scaloni, selecţionerul "pumelor", a încercat să explice motivele înfrângerii.
22.11.2022 | 15:36
Cum explica selectionerul Argentinei esecul istoric in fata Arabiei Saudite Este o zi trista Greu digeram aceasta infrangere
Ce a spus Lionel Scaloni după Argentina - Arabia Saudită 1-2
ADVERTISEMENT

Argentina a început cu stângul Campionatul Mondial 2022, după 1-2 cu Arabia Saudită, şi “pumele” au început să tremure pentru calificarea în optimile de finală. După partida de pe stadionul “Lusail Iconic”, Lionel Scaloni a oferit primele declaraţii.

Reacţia lui Lionel Scaloni, selecţionerul Argentinei, după 1-2 cu Arabia Saudită

Lionel Scaloni a vorbit la conferinţa de presă despre înfrângerea istorică în faţa Arabiei Saudite. Selecţionerul Argentinei s-a plâns de faptul că jucătorii lui au fost surprinşi de mai multe ori în ofsaid, în special în prima repriză, şi a susţinut că şi-a atenţionat elevii la pauză.

ADVERTISEMENT

“Ştiam cum joacă Arabia Saudită. Am pregătit meciul cu ideea că linia defensivă a lor va sta sus. Au fost ofsaiduri la milimetru. Aşa este cu noua tehnologie.

Au fost fost faze foarte rapide, cu mingi pe care le-am avut în posesie şi le-am pierdut. Este greu să digerăm această înfrângere. Au marcat două goluri foarte rapide.

ADVERTISEMENT

Este o zi tristă, dar trebuie să câştigăm următoarele două meciuri. La pauză le-am spus că jocul este unul ciudat. Un gol poate să schimbe totul şi aşa s-a întâmplat. Încă nu am vorbit cu jucătorii”, a spus Lionel Scaloni.

Ce a spus Lautaro Martinez după Argentina – Arabia Saudită 1-2: “Sunt detalii care fac diferenţa”

Lautaro Martinez a fost primul jucător al “pumelor” care a vorbit despre eşecul uluitor al Argentinei în faţa Arabiei Saudite. Atacantul lui Inter a dat vina pe greşelile colective pentru înfrângerea de la debutul în Campionatul Mondial 2022.

ADVERTISEMENT

“Am pierdut din cauza erorilor noastre, mai ales cele din repriza a doua. Sunt detalii care fac diferenţa şi trebuie să ne corectăm greşelile. În prima repriză ar fi trebuit să marcăm mai mult de un gol.

Aşa este un Campionat Mondial şi acum ne-au rămas două finale. Ne doare foarte tare. Am venit cu speranţa să începem Mondialul cu o victorie”, a declarat Lautaro Martinez.

ADVERTISEMENT

Pentru Argentina urmează meciul cu Mexic, programat sâmbătă, de la ora 21:00. În cazul unui nou eşec, “pumele” vor fi eliminate matematic de la Campionatul Mondial. Pe 30 noiembrie, de la ora 21:00, se va juca ultimul meci din grupă al argentinienilor, cu Polonia.

ADVERTISEMENT
Tags: