Simona Halep

Simona Halep, prima reacţie după tratamentul de la Cincinnati Open: “Mă simt mult mai bine!”. EXCLUSIV

12.08.2019 | 18:54
Simona Halep prima reactie dupa tratamentul de la Cincinnati Open Ma simt mult mai bine EXCLUSIV

Simona Halep a abandonat în partida cu Marie Bouzkova, din sferturile de finală de la Rogers Cup, după ce pierduse primul set, scor 4-6. Românca a acuzat dureri la tendonul lui Achille şi a solicitat un time-out medical la finalul setului pierdut. La scurt timp după, a decis să nu mai continue partida.


UPDATE, 12 august, ora 18.50. “Piciorul este ok, mă simt mult mai bine. Voi face astăzi (n.r. luni) un antrenament aici la Cincinnati şi voi vedea cum va rezista. Oricum, e bine că joc abia miercuri”, a declarat Simona în urmă cu doar câteva minute pentru FANATIK.RO, prin intermediul colegilor americani.


UPDATE, 12 august, ora 16:54 / Simona Halep a ajuns în Cincinnati, unde ar trebui să participe la turneul Western & Southern Open. Românca a făcut o vizită la medic şi a postat o imagine de la Clinica Kinetic Sport Medicine, în care apare cu o faşă la piciorul stâng, în zona călcâiului.

Simona Halep a postat o imagine de la recuperare
Simona Halep a postat o imagine de la recuperare

ŞTIREA INIŢIALĂ: 9 august, ora 5.00.  

Halep, abandon la Rogers Cup! Merge la doctor şi decide apoi dacă va mai juca la Cincinnati

Imediat dupa meci, Simona Halep a stat preț de numai două minute la conferința de presă dupa care a plecat val vârtej de la arenă. FANATIK a aflat că Simona merge direct la un doctor în Statele Unite și, în funcție de cum se va simți, va lua o decizie în privința programului ei în următoarea perioadă. Românca este înscrisă pe tabloul principal la Cincinnati, unde ar trebui să debuteze miercuri, fiind calificată direct în turul 2.

Sursele FANATIK apropiate Simonei susţin însă că doar Cincinnati poate fi în pericol, nu şi US Open, retragerea fiind tocmai o decizie de precauţie pentru marele turneu de Grand Slam de la New York!

Cum a explicat Simona Halep abandonul de la Rogers Cup

“Am fost nevoită să mă retrag din cauza unor dureri la tendonul lui Achille. Am avut aceste probleme încă de la primul meci pe care l-am jucat aici, iar astăzi durerile s-au intensificat, m-a durut din ce în ce mai tare. Aşa că am decis să mă retrag”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după partida cu Bouzkova.

Întrebată de jurnaliştii canadieni despre şansa ratată de a o înfrunta pe Bianca Andreescu într-o posibilă finală la Rogers Cup, Simona Halep a oferit un răspuns diplomat: “Un posibil duel cu Bianca ar fi fost duminică. Dar pentru asta ar fi trebuit să câştig semifinala cu Serena, ceea ce nu ar fi fost deloc uşor”.

Bianca Andreescu – Sofia Kenin şi Serena Williams – Marie Bouzkova, semifinalele de la Rogers Cup 2019

Bianca Andreescu este calificată în semifinale la Rogers Cup 2019, după ce a învins-o vineri pe Karolina Pliskova. Jucătoarea din Canada, cu origini româneşti, o va înfrunta pe Sofia Kenin pentru un loc în ultimul act la Toronto. Serena Williams – Marie Bouzkova este a doua semifinală de la turneul de categorie Premier 5.

Accidentarea Simonei Halep vine într-un moment deloc potrivit, în care calendarul WTA este extrem de încărcat. Simona avea de apărat 900 de puncte la Rogers Cup și alte 585 la Cincinnati, turneu programat pentru săptămâna viitoare. Rămâne de văzut dacă fostul lider mondial va mai juca înainte de US Open, turneu programat să înceapă la finalul acestei luni.