Life

Cum face economie de gaz și lumină Denise Rifai: ”România nu a avut politicieni foarte gospodari”

Cum se organizează Denise Rifai legat de consumul de gaze și curent electric: ”Ne pregătim de an electoral”.
12.09.2022 | 23:44
Cum face economie de gaz si lumina Denise Rifai Romania nu a avut politicieni foarte gospodari
Cum se organizează Denise Rifai legat de gaze și curent electric: ”Ne pregătim de an electoral”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D a dezvăluit cum face economie de gaz și lumină. Frumoasa brunetă și-a spus părerea sinceră despre clasa politică din țara noastră și despre resursele pe care le deține România.

Cum se organizează Denise Rifai legat de gaze și curent electric: ”Ne pregătim de an electoral”

Cum se organizează Denise Rifai în ceea ce privește consumul de gaz și curent electric, vedeta fiind conștientă că românii se pregătesc de un an electoral. Moderatoarea de la Kanal D nu caută soluții pentru a economisi.

ADVERTISEMENT

„Cu umila mea părere de rău, România nu a avut politicieni foarte gospodari. Problema cu gazul… Noi știm de atât de mult timp că avem rezerve semnificative. Nu s-a întâmplat nimic cu ele.

A fost doar o gargară aruncată în spațiul public. Până la soluții de a face economie, avem atât de multe soluții de a funcționa în niște parametri normali.

ADVERTISEMENT

Lumea să fie liniștită, pentru că ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții pentru ca aceste costuri să nu fie atât de mari. Partidele politice nu își vor permite oameni în stradă.

Se vor găsi soluții pentru a fi, din nou, transferate toate aceste cheltuieli într-o datorie care se va rostogoli”, a explicat Denise Rifai în cadrul unei emisiuni de la dcnews.ro.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, declarații dure despre politicieni

Denise Rifai nu face pentru prima oară declarații despre politicieni. În trecut, fosta moderatoare a emisiunii Legile Puterii, de la Realitatea TV, a comentat în termeni foarte duri felul în care se cheltuie banul public la nivel local.

Vedeta de la Kanal D vorbea la momentul respectiv de alocarea contractelor către apropiații celor din Partidul Social Democrat. Tot atunci sublinia, în glumă, că ar trebui să decretăm statul român Republica Teleorman.

ADVERTISEMENT

„Să facă ce vor. Dar să nu mai contribuim nici noi cu banii la bugetul de stat. Să nu mai aibă ce împărți. Sunt din desene animate. Se fac că fac”, spunea Denise Rifai, conform stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT