Sport

Cum facem bani în weekend pentru cadourile de sub brad? Vrem să dăm un tun: 16.926 lei pentru bugetul de Ajun!

Ne apropiem cu pași repezi de finalul de an, iar în acest sfârșit de săptămână este practic ultima șansă pe 2021 de a profita de o ofertă bogată în evenimente! 
17.12.2021 | 14:03
Cum facem bani in weekend pentru cadourile de sub brad Vrem sa dam un tun 16926 lei pentru bugetul de Ajun
Ne-ar prinde bine 16.000 de lei, bugetul de cadouri pentru Moș!
ADVERTISEMENT

Weekend-ul acesta ne oferă o oportunitate bună pentru a face bani de cadouri pentru Moș. Trebuie să fim atenți la meciurile care deja s-au amânat sau sunt pe cale să se amâne din cauza numărului mare de cazuri de COVID din Europa de Vest și să ne focusăm pe un câștig generos, bine venit în prag de Crăciun. Avem și o ofertă specială, în prag de Sărbători, de la SUPERBET!

Cote mari sâmbătă, pe un pariu special la Sevilla – Atletico

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la un meci programat sâmbătă în La Liga, între Sevilla și Atletico Madrid. Gazdele joacă bine pe teren propriu, dar Atletico este expertă când vine vorba despre jocurile în deplasare. Din acest motiv, suntem curajoși și pariem pe maximum un gol înscris în meci, la cota 2.65.

ADVERTISEMENT

Continuăm cu jocul dintre Bologna și Juventus, unde cel mai probabil torinezii vor obține o victorie, având în vedere că n-au început foarte bine campionatul și acum au nevoie de puncte pentru a urca unde le este locul, la lupta pentru câștigarea titlului. Book-makerii au oferit o cotă foarte bună pentru 2 solist, 1.92, așa că nu aveam cum să o ratăm.

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Rapid București și FC Botoșani, unde mergem pe goluri de ambele părți, având în vedere că cele două echipe ajung foarte repede la poartă. Cota este mai mult decât generoasă, 2.15!

ADVERTISEMENT

Ultimul meci programat sâmbătă pe biletul nostru este Lille – Auxerre, în Cupa Franței, unde avem cota 1.37 pentru gazde, ca să meargă mai departe.

Mizăm pe goluri în AC Milan – Napoli

Unul dintre cele mai tari meciuri ale weekendului este AC Milan – Napoli, unde avem parte de ambiții mari, fiind două dintre cele mai în formă echipe ale momentului în Italia. Golurile nu au cum să lipsească, așa că pariem pe GG la cota 1.65.

ADVERTISEMENT

Avem pe bilet și duelul dintre CFR Cluj și FC Argeș, unde avem parte de un meci în care favorită clară e CFR și nu credem că are cum să rateze victoria, la cota 1.55.

Deși Betis Sevilla trece printr-o formă foarte bună în ultima perioadă, andaluzii vor avea o deplasare extrem de delicată la Bilbao. Gazdele pierd greu acasă și se mobilează foarte bine împotriva echipelor de top. Luăm victorie Athletic, una din recomandările noastre surpriză de pe bilet.

ADVERTISEMENT

Închidem biletul cu o altă victorie a gazdelor. Va fi meci spectacol la Firenze, cu gazdele într-o formă foarte bună, contra unei echipe care practică un fotbal extrem de ofensiv. Mizăm pe o victorie a Fiorentinei, care beneficiază în această perioadă de un atacant de neoprit, Dușan Vlahovici.

Din 8 meciuri, am făcut o cotă de 154, pe care am plasat-o cu 100 de lei. Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre. De asemenea, nu uita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

 

ADVERTISEMENT