Life

Cum fentează Ioana Ginghină vârsta din buletin. Secretul corpului actriței de 44 de ani

Ioana Ginghină arată senzațional la cei 44 de ani pe care îi are. Practic, actrița nu își arată deloc vârsta, mulți dându-i maxim 30 de ani. Cum reușește să se țină atât de bine?
26.03.2022 | 11:29
Cum fenteaza Ioana Ginghina varsta din buletin Secretul corpului actritei de 44 de ani
Ioana Ginghină arată senzațional la 44 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină are 44 de ani, dar nu i-ai da mai mult de 30! Actrița știe ce să facă pentru a se întreține. Pe lângă trucurile la care apelează să fie în formă maximă mereu, un rol important îl are și refacerea vieții sale sentimentale.

Ioana Ginghină se menține cu mult sport

Cu siguranță la starea ei de bine a contribuit din plin dragostea. De la o vreme, aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cristi Pitulice. Cu noul ei iubit chiar intenționează să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Interpreta lui Ildiko din telenovela românească „Numai iubirea” a trecut printr-un divorț nu tocmai ușor de Alexandru Papadopol, cu care are o fată pe nume Ruxandra. Timpul a trecut în favoarea ei, căci și-a refăcut viața și se vede pe chipul acesteia că este mai împlinită ca niciodată.

Nu doar iubirea o face să strălucească, să aibă mereu chipul luminat, ci și atenția pe care o acordă stilului ei de viață. Se știe că vedeta este o vegetariană convinsă de ani buni. Însă, pe lângă alimentație, Ioana face și multă mișcare.

ADVERTISEMENT

Pe contul personal de Instagram, bruneta le arată fanilor cum se antrenează aproape zilnic. Ea spune că vrea să scape de ”colăcei”, însă internauții nu prea îi văd.

Perfecționistă din fire, Ginghină vrea să arate bine mereu, chiar dacă nu există motive obiective care să ducă la o îmbunătățire!

ADVERTISEMENT
Ioana Ginghină se antrenează din greu pentru a arăta perfect la nunta pe care o are în plan anul ăsta. Foto: Instagram

Bat clopotele de nuntă!

„Nu mă las până nu scap de colăcei”, a scris Ioana amuzată la una din cele mai noi fotografii pe care le-a postat pe Instastory. Actrița apare îmbrăcată sport, la sala de fitness. Urmăritorii aproape că au căutat cu lupa colăceii despre care vorbește artista.

Cert este că Ioana depune eforturi mari să arate și mai bine decât arată deja, deoarece anul ăsta s-ar putea produce marea minune din viața ei sentimentală. Ginghină e decisă să devină doamna Pitulice în 2022!

ADVERTISEMENT

„Ideea este că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul, pentru că nu au găsit restaurant anul acesta. Drept pentru care… Da, probabil că undeva anul acesta o să fie și nunta”, a spus Ioana pentru ciao.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: