Pariuri sportive

Cum folosești Paysafecard daca esti parior si nu vrei să fii păgubit

29.09.2018 | 21:00
Cum folosesti Paysafecard daca esti parior si nu vrei sa fii pagubit
Cum folosești Paysafecard daca esti parior si nu vrei să fii păgubit

Paysafecard a devenit rapid una dintre metodele preferate ale românilor atunci când vor să depună bani la o casă de pariuri online. În următoarele rânduri vă vom prezenta pașii pe care trebuie să-i parcurgeți ca să folosiți la rândul vostru această metodă.

Ce este paysafecard

Înainte de a vă achiziționa o astfel de chitanță, trebuie să vă deschideți un cont pe platforma paysafecard.com.

Paysafecard este practic o chitanță pe care o cumpărați cu bani reali de la multiplele puncte de vânzare din țară, iar pe acea chitanță aveți un cod PIN format din 16 cifre. Puteți achiziționat un paysafecard de 25, 50, 100 sau 300 de lei.

Benzinăriile și supermarketurile au la vânzare de obicei paysafecard la aparatele unde efectuați plăți pentru lumină, telefon sau gaze. După ce ați achiziționat chitanța respectivă, odată ce vă logați în contul paysafecard, depuneți suma în contul online.

Mergeți apoi în contul casei de pariuri online și alegeți metodă pentru depunere paysafecard. Introduceți PIN-ul din 16 cifre și treceți suma pe care doriți să o depuneți. Nu e obligatoriu să depuneți toți banii pe care îi aveți pe paysafecard.

În momentul când vă veți da acordul final, va trebui să confirmați tranzacția și din contul de paysafecard.

Ce case de pariuri acceptă paysafecard

Aproape toate casele de pariuri licențiate în România la ora actuală acceptă paysafecard drept metodă de plată valabilă. Din păcate, majoritatea solicită o taxă de 3% pentru această metodă. Este micul dezavantaj dacă ne gândim că pentru depunerile cu card bancar majoritatea agențiilor nu percep nicio taxă.

Paysafecard este un serviciu excelent pentru pariorii care nu dispun de un card bancar. Poate fi un avantaj și pentru cei care se feresc să-și divulge datele personale pe internet, întrucât paysafecard nu solicită aceste informații.

Interesant este că există și un program de loialitate, prin care oamenii care folosesc această metodă pot ajunge să primească puncte bonus în funcție de tranzacții, puncte ce se vor transforma ulterior în vouchere. Totuși, cei de la paysafecard nu sunt tocmai darnici, la 5000 de lei investiți, vă veți alege cu un voucher de 50 de lei.

Paysafecard s-a lansat în anul 2000, iar de atunci este în continuă creștere. În 2013, brandul a fost cumpărat de Skrill. Un an mai târziu, Skrill cumpăra și Ukash, o formă de plată identică, pe care o transforma tot în Paysafecard. Brandul a avut încasări de peste 190 de milioane de euro din tranzacțiile care s-au făcut pe platformă.