News

Cum a fost iertat Keşeru de soţie după ce a înşelat-o!

In urma cu o luna, Claudiu Keseru a aparut in presa in ipostaze compromitoare, iar sotia sa l-a dat afara din casa, hotarata sa divorteze. Intre timp, Laura a revenit la sentimente mai bune si l-a...
26.06.2014 | 08:22
Cum a fost iertat Keseru de sotie dupa ce a inselato
Claudiu Keseru, de la Steaua, reactineaza in meciul amical cu FK Baku, disputat in cantonamentul din Spania, miercuri, 22 ianuarie 2014. ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

In urma cu o luna, Claudiu Keseru a aparut in presa in ipostaze compromitoare, iar sotia sa l-a dat afara din casa, hotarata sa divorteze. Intre timp, Laura a revenit la sentimente mai bune si l-a iertat, insa, inainte, a cinat cu amanta sotului sau.

Claudiu Keseru si Laura sunt impreuna de mai bine de 12 ani. Dupa un deceniu de relatie, acestia si-au unit destinele in cadrul unui peisaj de poveste. Nunta, care a avut loc in 2012 la Oradea, orasul natal al fotbalistului, a strans la un loc intreaga floare cea vestita a sportului romanesc. Cei doi pareau unul dintre cele mai sudate si mai fericite cupluri, asa ca nimeni nu s-ar fi gandit la ceea ce avea sa se petreaca.

61517720

Luna trecuta, presa a publicat poze cu atacantul-minune al Stelei, sarutandu-se pasional in masina cu o blonda. Suparata foc, sotia fotbalistului i-a facut bagajele si l-a dat pe Keseru afara din casa, insa, nu inainte de a-i spune acestuia ca este hotarata sa divorteze. Dupa numai trei zile, Laura a revenit la sentimente mai bune, primindu-si sotul inapoi acasa.

Laura l-a iertat pe sotul infidel!

Ce a determinat-o sa isi ierte barbatul infidel? Chiar amanta acestuia, culmea! “Claudiu i-a spus sotiei sale ca nu a avut nimic serios cu acea femeie, ca o iubeste si ca nu vrea sa o piarda. Bineinteles, Laura nu a crezut o iota din cuvintele lui, asa ca a vrut sa afle adevarul. A facut rost de numarul amantei si a sunat-o. Cele doua s-au intalnit la un restaurant si au stat de vorba. Au avut o discutie civilizata, decenta, insa nimeni nu stie ce si-au spus, nici macar Keseru. In acea seara, insa, Laura l-a chemat pe Claudiu acasa si a decis sa mai dea o sansa casnicie lor. Ce-i drept, si acum se poarta destul de rece cu el, iar fotbalistul face tot posibilul sa o recucereasca. Inca il mai umileste, ii da lectii, asa cum a facut si la petrecerea Stelei, cand nu a schimbat doua cuvinte cu el toata noaptea”, a declarat un apropiat al stelistului.

Amanta divorteaza!

Daca Claudiu Keseru a avut noroc si sotia sa a decis sa ii mai dea o sansa, nu acelasi lucru putem spune despre amanta acestuia, Roxana. Dupa ce a vazut-o pe blondina in bratele altui barbat, sotul acesteia a decis sa divorteze, motiv pentru care si-a luat toate lucrurile si a plecat de acasa. Intre cei doi nu mai exista sanse de impacare.

SURSA: cancan.ro

Tags: