Nicio categorie

Daniela Crudu a trecut peste despărtirea de Mihai Costea

Recent, Daniela Crudu a trecut prin momente deloc plăcute. Ea s-a despărţit de fotbalistul Mihai Costea, cunoscut şi sub numele de Nilă, după ce a aflat că acesta o înşela de mai multă...
29.09.2014 | 21:37

Recent, Daniela Crudu a trecut prin momente deloc plăcute. Ea s-a despărţit de fotbalistul Mihai Costea, cunoscut şi sub numele de Nilă, după ce a aflat că acesta o înşela de mai multă vreme, cu o altă femeie. Se pare, însă, că năbădăioasa brunetă, şi-a revenit destul de rapid după separarea de fostul ei iubit.

Recent, focoasa asistentă de televiziune Daniela Crudu s-a separat de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea. Ruptura i-a provocat foarte multă suferinţă, cu atât mai mult cu cât vedeta a aflat că partenerul ei de viaţă o înşela de mai multă vreme cu o altă femeie.

Cu toate acestea, Daniela Crudu se pare că începe să-şi revină după despărţirea de Costea, supranumit şi Nilă, şi încearcă să-şi vadă mai departe de viaţă.

cruda3_10_1fdc84cf70

Bruneta a fost prezentă la nunta lui Eduard, fiul cântăreţei de muzică populară Maria Cârneci, care a avut loc sâmbătă.

cruda1_23_074a053187

Cruduţa a fost o apariţie răvăşitoare, într-o rochie de culoare bleumarin, semitransparentă şi fără bretele, care i-a scos foarte bine în evidenţă atuurile fizice. A fost în vervă maximă şi a radiat de fericire.

cruda2_21_af37c71faf

Asistenta de televiziune a venit însoţită de sora ei, alături de care s-a distrat pe cinste. Ea a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, că se simte foarte bine.

“Îmi merge mai bine ca niciodată. Dumnezeu ţine cu oamenii buni”, a spus ea.

“Mă curtează o grămadă de bărbaţi”, a adăugat Daniela Crudu.

sursa: libertatea.ro

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri