Cum i-a convins definitiv Rădoi pe jucătorii de la naționala de tineret! „Îi mulțumesc pe această cale”

Alexandru Năstase   
in Echipa nationala
10/01/2019, 08:19
Cum i-a convins definitiv Rădoi pe jucătorii de la naționala de tineret! „Îi mulțumesc pe această cale” GALERIE FOTO
Mirel Rădoi s-a calificat la Europeanul de tineret alături de România U21

Mirel Rădoi a fost numit selecționer la naționala de tineret în locul lui Daniel Isăilă și a reușit în scurt timp să-i convingă pe toți. De la federali până la jucători, toată lumea își scoate pălăria în fața antrenorului. Rădoi s-a apropiat de elevii lui și a încercat să îi ajute mereu. Răzvan Oaidă a povestit cum a fost vizitat de selecționer la spital după ce s-a operat. Mijlocașul Botoșaniului a suferit o fractură maleolă peronieră dreaptă fără deplasare, ceea ce l-a făcut indisponibil până la începutul lunii februarie.

”(n.r. Mirel Rădoi te-a mai contactat în perioada asta?) Da, am avut discuţii. M-a vizitat chiar şi la spital, după operaţie. M-a susţinut şi îi mulţumesc pe această cale”, a mărturisit Răzvan Oaidă pentru Telekom Sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Cum i-a convins definitiv Rădoi pe jucătorii de la naționala de tineret! Mirel Radoi in meciul de fotbal intre reprezentativele U21 ale Romaniei si Liechtensteinului, din cadrul Preliminariilor CE 2019, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 16 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mirel Rădoi se bucură după un gol marcat de jucătorii de la naționala de tineret

Cum i-a convins definitiv Rădoi pe jucătorii de la naționala de tineret!

În ciuda accidentării, Răzvan Oaidă speră să nu rămână pe afară atunci când Rădoi va anunța lotul pentru Campionatul European de tineret din Italia și San Marino. Mijlocașul este convins că România nu se va face de râs în ciuda faptului că a fost repartizată într-o grupă puternică. Anglia, Franța și Croația sunt adversarele tricolorilor.

”La EURO, toate adversarele, oricare ar fi, e un adversar dificil şi un adversar de temut, ca să spun aşa. Doar că noi mergem încrezători, aşa cum am şi început această campanie. Până la urmă, nimeni nu ne dădea nicio şansă. Noi am crezut în noi, am crezut în puterile noastre, am intrat pe teren şi am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Asta cred şi asta îmi doresc să facem şi la EURO, să intrăm cu personalitate şi cu încredere în forţele noastre”, a adăugat Răzvan  Oaidă.

  • 4 prezențe are Răzvan Oaidă în echipa națională de tineret a României

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×