Fotbal intern

Cum i-a dat Hagi dreptate lui Becali! „Acum te înțeleg că sunt și eu patron. Nu poți să lași totul pe mâna antrenorului”

14.11.2018 | 21:30
Cum ia dat Hagi dreptate lui Becali Acum te inteleg ca sunt si eu patron Nu poti sa lasi totul pe mana antrenorului

Gigi Becali a dezvăluit un dialog pe care l-a avut în trecut cu Gheorghe Hagi în care managerul Viitorului i-a dat dreptate în cazul intervențiilor peste antrenor. Latifundiarul din Pipera i-a atras întâi atenția lui Ciprian Marica. Fostul internațional l-a contestat nu o dată pe Nicolae Dică pentru faptul că acceptă ca patronul să-i facă echipa. Ajuns între timp și el șef la Farul Constanța, Marica a fost ironizat de Becali care i-a transmis un mesaj clar fostului atacant. „Vezi că și Gică mi-a dat dreptate până la urmă”, a zis Becali.

„Ce ar fi ca Clinceniul să promoveze și Farul să se ducă în Divizia C? Să nu spui și tu ca Gică, el mi-a zis când eram la pușcărie, bă, acum te înțeleg, că acum sunt și eu patron, acum văd că nu poți să lași totul pe antrenor, așa mi-a zis el”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Cum i-a dat Hagi dreptate lui Becali! Gheorghe Hagi (antrenor Steaua),George Becali (patron).Cum i-a dat Hagi dreptate lui Becali! Gheorghe Hagi (antrenor Steaua),George Becali (patron).
Hagi a lucrat cu Gigi Becali în 2007 la Steaua București

Cum i-a dat Hagi dreptate lui Becali!

Gheorghe Hagi a lucrat cu Gigi Becali în 2007 atunci când actualul manager al Viitorului a antrenat-o pe Steaua. Aventura în Ghencea nu s-a terminat prea bine pentru Hagi. Doar câteva luni a rezistat acesta pe banca roș albaștrilor. Până să-și dea demisia, Hagi a reușit să califice echipa în grupele celei mai tari competiții europene intercluburi, UEFA Champions League. A plecat după o înfrângere, scor 2-1 cu Slavia Praga, meci în urma căruia Gigi Becali a contestat îndelung tactica folosită de acesta. După o pauză destul de mare, Hagi a mers la Galatasaray, apoi și-a format propria academie. Mai mult de atât, acesta a reușit să și câștige titlul în Liga 1 Betano. S-a duelat atunci chiar cu formația lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a mers până la TAS, dar tribunalul i-a dat dreptate lui Hagi și campionatul a fost adjudecat de Viitorul.

  • 1 titlu de campion are în palmares Gheorghe Hagi ca antrenor