Fotbal intern

Cum i-a luat Fane Stoica titlul lui Becali. “Nu i-am promis nimic!”

10.07.2018 | 15:02
Cum ia luat Fane Stoica titlul lui Becali Nu iam promis nimic

Cum i-a luat Fane Stoica titlul lui Becali. În urmă cu 11 ani noul antrenor al lui FCU Craiova 1948 antrena pe Gloria Buzău, iar Romeo Bunică a reuşit golul egalizator al gazdelor chiar împotriva Stelei (n.r actuala FCSB).

În sezonul 2007-2008 echipa lui Gigi Becali a pierdut campionatul, iar formaţia care s-a luptat cu FCSB la titlu a fost tot CFR Cluj. Însă patronul roş-albaştrilor s-a plâns că gruparea care i-a pus o piedică neaşteptată a fost chiar Gloria Buzău, cea pe care latifundiarul din Pipera o controla la vremea respectivă prin omul său de încredere Costel Bucur. După ce Romică Bunică a marcat golul de 1-1 dintr-o lovitură liberă, iar partida s-a terminat la egalitate, Gigi Becali s-a dus de urgenţă la Buzău şi a ordonat trimiterea atacantului buzoienilor în Liga 3, iar cu tehnicianul gazdelor Ştefan Stoica a purtat o discuţie aprinsă.

Cum i-a luat Fane Stoica titlul lui Becali. “Nu i-am promis nimic!”

Contactat de către FANATIK.RO, Ştefan Stoica, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, ne-a vorbit despre acel meci. “Au trecut deja 11 ani de la acel meci şi vreau să ştiţi că nu prea am vrut să vorbesc despre acel episod. Eram la vremea aia oarecum echipa a doua a Stelei, nu o spun eu în premieră,  o ştie cam toată lumea, dar eu Ştefan Stoica eram şi sunt un antrenor profesionist. Ce doreaţi să fac eu? Să le cer în vestiar jucătorilor mei să piardă meciul cu Steaua? Nu am făcut niciodată în viaţa mea aşa ceva şi nu o să o fac niciodată. Eu sunt crescut în spiritul Universităţii Craiova. Nouă oltenilor ne place să muncim şi să câştigăm doar pe teren. Noi nu stăm la milă şi pomeni.

Eu chiar i-am transmis domnului Costel Bucur că jucătorii mei vor alerga din primul minut până în ultimul minut. L-am avertizat despre acest lucru. I-am simţit pe băieţii mei încă de la antrenamente că vor să joace cu mare ambiţie împotriva Stelei. Şi vreau să vă mai spun că eu nu am discutat nimic cu Gigi Becali şi nu i-am promis absolut nimic. Eu Fane Stoica nu i-am promis lui Gigi Becali că o vom lăsa mai moale sau că ne vom da la o parte. Nici nu am discutat cu el”, ne-a spus Ştefan Stoica.

Citeşte şi 

  • Mihai Rotaru și Gică Hagi, negocieri pentru transferul lui Ianis. Detaliile contractului!
  • Napoli rupe tăcerea. “Dacă a venit Stoica treaba mea la FCU s-a încheiat!”
Cum i-a luat Fane Stoica titlul lui Becali. Fostul atacant al Universităţii Craiova a antrenat acum 11 ani Gloria Buzău.
Cum i-a luat Fane Stoica titlul lui Becali. Fostul atacant al Universităţii Craiova a antrenat acum 11 ani Gloria Buzău