ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cum i-a luat fața Vasile Mogoș lui Romario Benzar! Contra s-a răzgândit pe ultima sută de metri

Autor: Francisc Oprea | 15.11.2019 | 20:19
Cum i-a luat fața Vasile Mogoș lui Romario Benzar! Contra s-a răzgândit pe ultima sută de metri
Vasile Mogoș (centru) este titular în România - Suedia. Sursă Foto: Sportpictures

Vasile Mogoș este surpriza pregătită de selecționer pentru meciul cu Suedia, decisiv pentru calificarea la Campionatul European din vara anului viitor. Fundașul dreapta va fi titular în premieră în tricoul primei reprezentative, la a doua convocare.

ADVERTISEMENT
  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,28 este cota pentru “X” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!

Vasile Mogoș, titular în premieră în tricoul primei reprezentative

Vasile Mogoș a fost făcut parte pentru prima dată din lotul primei reprezentative la dubla precedentă, cu Insulele Feroe și Norvegia, dar nu a prins niciun minut în meciurile din octobrie. Acum, pentru ultima acțiune a naționalei din acest an, fundașul dreapta legitimat la Cremonese a apărut iar printre jucătorii chemați de Cosmin Contra pentru a obține calificarea la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Deși anunțat inițial rezerva lui Romario Benzar, Vasile Mogoș apare în primul 11 ales de Cosmin Contra pentru jocul cu Suedia, prima dintre cele două finale pentru calificarea directă la Campionatul European. Benzar nu are probleme medicale, decizia de a juca cu Mogoș fiind luată strict din rațiuni tactice.

Mogoș va bifa pe Arena Națională primele minute în tricoul tricolor, în chiar meciul decisiv pentru păstrarea șanselor de calificare directă la Campionatul European. Selecționata lui Contra are nevoie de victorie cu Suedia, fără gol primit sau la diferență de două, și de un egal în Spania, luni de la ora 21:45 pe „Wanda Metropolitano”. În cazul altor rezultate, România poate obține totuși biletele pentru EURO după barajul din Liga Națiunilor, programat în martie.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta joacă din vara anului trecut la Cremonese, îar în actuala stagiune a bifat 12 prezențe în Serie B, reușind două goluri și o pasă decisivă.

  • 27 de ani are Vasile Mogoș
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!