Cum i-a motivat Contra pe tricolori înainte de meciul cu Lituania: “Le-a vorbit despre drama lui Pașcovici”

Claudiu Surmei   
in Echipa nationala
11/10/2018, 20:45
Cum i-a motivat Contra pe tricolori înainte de meciul cu Lituania: “Le-a vorbit despre drama lui Pașcovici” GALERIE FOTO
Contra le-a vorbit tricolorilor despre drama lui Pașcovici înainte de meciul cu Lituania

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

România joacă împotriva Lituaniei, în deplasare, în runda cu numărul 3 din Liga Națiunilor. Tricolorii aleargă după prima victorie în grupă, iar selecționerul Cosmin Contra a avut sarcina de a-i motiva înainte de meci. Tehnicianul le-a arătat jucătorilor filmulețul cu mesajul transmis de Cosmin Pașcovici și le-a vorbit despre drama fostului fotbalist, al cărui copil s-a stins din viață.

Cu doar 2 puncte obținute după 2 meciuri disputate în Liga Națiunilor (0-0 cu Muntenegru și 2-2 cu Serbia), România ocupă locul 3 în grupă și are nevoie de toate cele 3 puncte din meciul cu Lituania pentru a păstra șanse în lupta pentru primul loc. Selecționerul Cosmin Contra nu a avut doar sarcina de a-i pregăti cât mai bine pe jucătorii convocați la națională, ci a trebuit să își pregătească și un discurs motivațional pentru a-i trimite în teren hotărâți să dea totul pentru victorie. Un fost conducător din Liga 1 a dezvăluit cum i-a motivat Contra pe tricolori înainte de meciul cu Lituania.

Contra le-a vorbit tricolorilor despre drama lui Pașcovici înainte de meciul cu Lituania

“În ședința tehnică de dinainte de meci le-a vorbit despre drama lui Cosmin Pașcovici și le-a pus filmulețul trimis de el”, a dezvăluit Narcis Răducan. Astfel, jucătorii români au un motiv în plus să se întoarcă învingători din Lituania. Prin intermediul filmulețului, Cosmin Pașcovici le-a transmis tricolorilor ultima dorință a fiului său, Denis, care s-a stins din viață la doar 13 ani după ce a suferit un un atac cerebral și a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale.

După partida cu Lituania, reprezentativa României va întâlni Serbia pe teren propriu, duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00. Cosmin Contra a primit o veste bună înainte de confruntarea cu sârbii: Nemania Matic și Aleksandar Kolarov s-au accidentat și nu vor putea juca. Organizatorii anunțat că s-au vândut peste 30.000 de bilete și se așteaptă la un show total pe Arena Națională.

Închide ×