Fotbal international

Cum i-a motivat Mihai Pintilii pe jucătorii de la FCSB înaintea meciului cu Vitoria Guimaraes. “Nu mă așteptam să se afle!” FANATIK confirmat

22.08.2019 | 21:02
Mihai Pintilii în amicalul jucat de FCSB cu Mioveni. Cum i-a motivat mijlocașul pe jucătorii vicecampioanei României înaintea duelului cu Vitoria Guimaraes. Sursă foto: sportpictures.eu

FANATIK vă dezvăluie cum a încercat Mihai Pintilii, căpitanul formației FCSB, să îi motiveze pe coechipierii săi înaintea meciului pe care vicecampioana României îl va juca împotriva celor de la Vitoria Guimaraes, joi, 22 august, de la ora 21.30, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, în prima manșă a play-off-ului Europa League.

UPDATE, 22 august, ora 21.00. Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a confirmat informația oferită de FANATIK pe 21 august, ora 13.45. “Nu mă așteptam să se afle acest lucru. Pot confirma! Le-am dat verde jucătorilor să aibă această înâlnire departe de ochii oficialilor. Aveau nevoie să se vadă departe de club. Este momentul în care ei să încerce să scoată echipa din impas și a fost bună această întâlnire”, a declarat Narcis Răducan la PRO X.


Mihai Pintilii i-a motivat pe jucătorii de la FCSB înaintea meciului cu Vitoria Guimaraes

FCSB are o dublă grea cu Vitoria Guimaraes în play-off-ul Europa League, dar “roș-albșatrii” sunt încrezători că pot să se califice în grupele EL, acolo unde CFR Cluj are deja un loc asigurat în cazul în care va fi eliminată de Slavia Praga din play-off-ul Champions League. Mai mult, Mihai Pintilii face tot posibilul să țină lotul unit după conflictul care a avut loc după meciul cu Poli Iași, scor 1-2, din etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Astfel, FANATIK a aflat că Mihai Pintilii a apelat la metoda pusă în practică de Laurențiu Reghecampf în perioada în care era principal la formația “roș-albastră”. Căpitanul vicecampioanei României și-a invitat coechipierii luni seara la un grătar organizat la vila pe care o deține imediat în apropierea Bucureștiului. Reuniunea a avut loc imediat după incidentul izbucnit la antrenamentul FCSB-ului.

Bucuria jucătorilor de la FCSB după un gol înscris în meciul jucat împotriva celor de la Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
Bucuria jucătorilor de la FCSB după un gol înscris în meciul jucat împotriva celor de la Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB a sacrificat meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 pentru grupele Europa League

Mihai Pintilii a revenit după accidentarea suferită în meciul jucat de FCSB pe teren propriu cu Sepsi OSK, scor 2-0, pe 8 aprilie 2019, în sezonul 2018 – 2019. Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a fost rezervă în returul cu Mlada Boleslav din turul 3 preliminar al EL, scor 0-1, și a fost titular în eșecul de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-2, dar a fost înlocuit după pauză.

  • 350.000 de euro este cota lui Mihai Pintilii, conform transfermarkt.com
  • 168 de meciuri, 11 goluri și 11 pase decisive are Mihai Pintilii la FCSB

Meciul tur cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League este foarte important pentru FCSB, toate acestea deoarece “roș-albaștrii” au sacrificat începutul sezonului 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1 pentru o calificare în grupele EL. În campionat, gruparea deținută de Gigi Becali se află pe locul 11, cu 4 puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște, după ce a pierdut patru meciuri, a câștigat unul și a remizat o dată.