Fotbal intern

Cum i-a refuzat Florin Tănase lui Dennis Man ultimul gol la FCSB! Faza care a stârnit valuri. Video

31.01.2021 | 17:18
Cum ia refuzat Florin Tanase lui Dennis Man ultimul gol la FCSB Faza care a starnit valuri Video
ADVERTISEMENT

Florin Tănase i-a refuzat lui Dennis Man șansa ultimului gol la FCSB în partida cu FC Voluntari. Noul jucător al lui AC Parma a obținut un penalty și a vrut să îl execute tot el, deși căpitanul Tănase e cel care bate loviturile de pedeapsă.

Deși Man și Tănase au negat că se află într-o competiție, cele două „perle” ale lui Gigi Becali se băteau pentru titlul de golgheter, iar Man avea un gol în plus față de căpitanul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Man stătea mai bine și la capitolul pase decisive cu șase, față de trei cât are Tănase. În plus, golurile lui Dennis Man au fost mult mai importante, deblocând tabela în șapte rânduri, în timp ce Tănase a reușit asta doar de trei ori.

Florin Tănase i-a refuzat lui Dennis Man șansa ultimului gol la FCSB

Dennis Man a reușit să scoată un penalty în minutul 70 al partidei cu FC Voluntari din Casa Pariurilor Liga 1, la scorul de 1-0 pentru FCSB, după ce tot el deschise scorul în minutul 38, în urma unei pase a lui Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

După faultul în careu al lui Cosmin Achim, Dennis Man a luat mingea în brațe și voia să execute lovitura de la 11 metri pentru a reuși dubla, moment în care Florin Tănase a rămas surprins. Căpitanul FCSB-ului a făcut mirat un gest către bancă pentru a executa el penalty-ul, fiind cel care este desemnat în mod normal de către Toni Petrea să se ocupe de această sarcină.

De altfel, o regulă nescrisă a fotbalului spune că niciodată nu va executa penalty-ul jucătorul care l-a obținut, pentru că poate rata execuția.

ADVERTISEMENT

Ce au spus Dennis Man și Florin Tănase după faza penalty-ului

Dennis Man a mers mai departe și a declarat la finalul partidei câștigate cu Astra, scor 3-0, că între el și Florin Tănase nu există niciun fel de competiție: „Nu e nicio competiție între mine și Tănase. Mă bucur când marchează. Sper să fie în continuare așa. Când marchez eu, să o facă și el. Ne bucurăm unul pentru celălalt și asta e tot ce contează”, a spus la acel moment jucătorul FCSB-ului.

Florin Tănase a negat și el un presupus conflict cu Dennis Man la faza penalty-ului cu Voluntari și a explicat totul ca pe o neînțelegere: „Nu a fost niciun conflict cu Man la faza penalty-ului. Suntem amândoi desemnați să batem penalty, dar ne-am înțeles”, a declarat Florin Tănase la finalul partidei cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Dennis Man lasă un gol imens la FCSB, însă Florin Tănase nu este neapărat de aceeași părere! Sau cel puțin asta a declarat la finalul meciului cu Astra Giurgiu, când presa vuia despre ofertele lui Man: „Niciun jucător nu este de neînlocuit, mai ales la un club mare ca FCSB” (n.r. Ce s-ar face FCSB fără Man şi Tănase?), a mai declarat căpitanul Florin Tănase după meciul cu giurgiuvenii.

  • 14 goluri a marcat Dennis Man în acest sezon și a dat 6 pase decisive
  • 13 goluri a reușit Florin Tănase și 3 pase decisive
  • 3.000.000 de euro este cota căpitanului de 26 de ani al FCSB-ului, conform transfermarkt.com
  • 13.000.000 de euro a plătit Parma pentru transferul lui Man, la doar 22 de ani
  • 2.000.000 de euro mai poate încasa FCSB pe Man din bonusuri, iar Gigi Becali a păstrat și 5% dintr-un viitor transfer, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT