Life

Cum i-a sărbătorit Anamaria Prodan ziua de naștere a fiului său: „Familia perfectă”. Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent

Anamaria Prodan i-a serbat în avans ziua lui Bebeto. Fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf împlinește 14 ani peste câteva zile, iar aceasta și-a scos toată familia la un restaurant de lux din Capitală.
28.08.2022 | 11:09
Cum ia sarbatorit  Anamaria Prodan ziua de nastere a fiului sau Familia perfecta Laurentiu Reghecampf nu a fost prezent
Bebeto împlinește 14 ani peste câteva zile. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bebeto, fiul cel mic al Aneimariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf împlinește peste câteva zile 14 ani, iar impresara i-a sărbătorit deja ziua de naștere. Alături de ei au fost Sara și Rebecca, fetele ei din prima căsătorie, dar și finii, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, precum și fiica acestora.

Fiul Aneimariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecamp împlinește 14 ani. Cum l-a sărbătorit impresara

Anamaria Prodan a declarat în nenumărate rânduri că cel mai important pentru ea este ca familia și copii săi să fie fericiți. Chiar dacă trece printr-un divorț dificil de Laurențiu Reghecampf, care între timp a devenit tată pentru a treia oară, impresara se asigură că cei dragi sunt bine.

ADVERTISEMENT

Bebeto, fiul acesteia și al lui Laurențiu Reghecampf împlinește 14 ani peste câteva zile, iar Anamaria Prodan a început, deja, să sărbătorească.

Vedeta l-a scos pe Laurențiu Reghecampf Jr la un restaurant de lux din capitală. Ei nu au fost singuri, ci însoțiți de Sara și Rebecca, fiicele impresarei din prima căsătorie, precum și de finii Andreea Tonciu și Daniel Niculescu care, la rândul lor, au mers alături de micuța lor.

ADVERTISEMENT

De când s-a aflat despre relația lui cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf ar avea o relație ceva mai dificilă cu fiul său, care este supărat pentru cele întâmplate, astfel că antrenorul a lipsit de la eveniment.

Acest lucru nu i-a împiedicat pe cei prezenți să se distreze. Băiatul, care a stat tot timpul lângă mama lui, a primit un tort cu artificii și, cu siguranță, multe alte cadouri.

ADVERTISEMENT

Din imaginile publicate în mediul online se vede că Anamaria Prodan a zâmbit tot timpul și l-a privit cu multă dragoste pe fiul său.

De altfel, ea a publicat și o fotografie pe Instagram în care apare alături de toți cei trei copii ai săi, pe care a însoțit-o cu o descriere sugestivă.

ADVERTISEMENT

„Familia perfectă”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.