Life

Cum i-a surprins Vlăduța Lupău pe soțul și pe fiul ei: “A intrat schimbul de noapte”

Cum i-a surprins Vlăduța Lupău pe soțul și pe fiul ei. Interpreta de muzică populară se bucură de fiecare moment de când a devenit mamă pentru prima oară.
16.08.2022 | 13:54
Cum ia surprins Vladuta Lupau pe sotul si pe fiul ei A intrat schimbul de noapte
Cum i-a surprins Vlăduța Lupău pe soțul și pe fiul ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor cum i-a surprins pe soțul și pe fiul ei seara trecută. Cei doi se bucură de viața de părinți de când s-a născut fiul lor, Iair, în urmă cu zece zile.

Cum i-a surprins Vlăduța Lupău pe soțul și pe fiul ei

Interpreta de muzică populară a devenit mamă pe 6 august, iar fiul ei a primit nota 10 la naștere, fiind perfect sănătos.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, vedeta și fiul ei, Iair, au fost externați de la maternitate. Vlăduța Lupău se bucură de viața ei ca mamă, iar soțul ei îi este alături în orice moment, pregătit să-i sară în ajutor.

Seara trecută, solista a postat o imagine cu Adi Rus în timp ce îl ținea în brațe pe băiețelul lor.

ADVERTISEMENT

“A intrat schimbul de noapte.”, a scris Vlăduța Lupău pe Instastory, în dreptul unei imagini cu Adi Rus și cu fiul lor.

Vlăduța Lupău Adi Rus fiu
Soțuș Vlăduței Lupău și fiul lor, Iair. Sursa foto: Instagram

La puțin timp după ce Iair a venit pe lume, Adi Rus a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Sportivul și-a dorit foarte mult un copil și este mai fericit ca niciodată de când a devenit tată pentru prima oară. El este cel care a făcut marele anunț pe 6 august.

ADVERTISEMENT

“Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat.

O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui.”, a scris Adi Rus pe rețelele sociale, în dreptul unei imagini în care își ținea fiul în brațe.

ADVERTISEMENT

Cine îl va boteza pe fiul Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău a decis deja cine îl va boteza pe Iair. Micuțul va avea trei perechi de nași atunci când va fi creștinat, după cum FANATIK a aflat recent.

Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, sunt nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai fotbalistului Adi Rus.

Cei doi vor fi una dintre perechile de nași ai fiului bunei lor prietene, Vlăduța Lupău.

“Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…

Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel.”, a declarat Olguța Berbec pentru FANATIK.

Ce semnificație are numele fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău și Adi Rus au făcut toate planurile pentru momentul nașterii fiului lor. Astfel, cei doi soți au ales un nume din timp.

Iair este un nume biblic cu o semnificație specială și nu este foarte întâlnit în România, ci mai mult peste hotare.

Acest nume simbolizează lumina și strălucirea, în special cea a Lui Dumnezeu. În calendarul ortodox, ziua lui Iair este stabilită pe 1 noiembrie, atunci când este ziua tuturor sfinților.

ADVERTISEMENT