Cum i-au enervat suporterii Chiajnei pe fanii Craiovei! Ce au scandat ilfovenii

Alexandru Năstase   
in Universitatea Craiova
06/12/2018, 21:43
Cum i-au enervat suporterii Chiajnei pe fanii Craiovei! Ce au scandat ilfovenii
Adrian Ropotan se bucură după golul marcat de Chiajna în poarta Craiovei

Era minutul 10 al partidei disputată la Chiajna între Concordia și Universitatea când fanii ilfoveni au ieșit la rampă. Dacă în debutul meciului au fost acoperiți de suporterii olteni, cei câțiva oameni, simpatizanți ai gazdelor, au prins curaj și au început să-și ironizeze oaspeții. Astfel, suporterii au scandat preț de câteva momente bune numele lui Adrian Mititelu, nimeni altul decât patronul rivalei din oraș a celor de la CSU.

Lucrurile nu s-au oprit aici și episodul s-a repetat în minutele de prelungire ale primei reprize. Cu toate acestea, galeria Universității a preferat să nu-i bage în seamă pe fanii ilfoveni. Oltenii au ales că cânte în continuare pentru favoriți, entuziasmați și de scorul înscris pe tabela de marcaj. După primele 45 de minute ale partidei, CSU Craiova conducea pe Concordia cu scorul de 3-1

Cum i-au enervat suporterii Chiajnei pe cei ai Craiovei!

De remarcat că Adrian Mititelu se judecă pentru identitatea echipei. Între timp formația pe care o finanțează evoluează în liga a treia și are ca obiectiv promovarea în acest sezon.

Închide ×